Sedef65 Kizlar simdi biraz tuaf olacak ama beni lutfen yargilamayin bebeyim 50 gunluk kayim validem le altli ustlu oturuyorum onun akrabalari bebeyin yanina grlince gelip taa onlar gidene kadar yaninda oturuyor ve asiri asiri konusuyor herkes illallah ediyo kimseye musade vermiyo konussun benim akrabalarim gelince bende yine gelecem diyo hicbiride istemiyo gelsin anannem teyzem annem gelecek yarin ben kirmadan nasil diyeyim
bett_012 Sedef65 canım hiç söleme suçlu sen olursun . Sizinkiler onu dinlemesin yokmuş gibi davransın . Benim babannemde öle . Çok konuşur . Yüzüne bi bakarsan yandın sabaha kadar konuşur . Kimse yüzüne bakıpta dinlemesin kaynananı . Eşini karıştrma sakın araya . Anası sonuçta . Ne diyebilir ki .
elif_badeninannesi Sedef65 yani iyi niyetli samimi bir insansa konsması sıkıntı olmaz hatta ilgilenmesi bile iyi canm ama küçük düsürecek sekilde konusp yada hic rahat bırakmıyorsa olmaz biraz sana alan vermesi lazm eşine annesini kötüleme direk de anlat -canm annem geliyr kendi akrabaları gelnce, anlarm ama benmkiler gelnce yada arkadaslarm ğelnce bile uzun uzun duruyr özel konuscaklarm oluyor onlar da rahat edemedklerini söylediler . Gelsin annen basımın üstünde yeri var ama daha hersey yeni birz kafamı dnlemek istiyorm sen konusur msn kırmadan - de bence öbrtürlü erkekler savunmacı olabilyr.
Sedef65 kayramom1 benim ki kadar olamaz heralde dusun kayin pederime telefonda o kadar cok konusuyo adam yuzune kapatiyo onceden uzaktaydik esimle konustugunda esim telefonu birakp tuvalete gidiyodu gelince hi hi diyodu gittiginin bile farkina varmiyodu
Sedef65 bett_012 haklisin valla kimse konusturmuyo cunku konusmaya firsat bulamiyirlar geldiklerinde annem le teyzem balkona sigara icmeye cikiyo gencler bu arada cikip onlarin yaninda konusmaya devam ediyo kendi ailemle rahat konusmak istiyorum😭ne yapmam gerek dolayli nasil soylerim kirmadan
Sedef65 Nuraslanklc iste dolayli bir yol bulsam soylesem esim hesap sordugunda e ne yapayim bensadece boylededim derim
Sedef65 elif_badeninannesi malesef esim annesini birakmaz kaynanama gelince beni kotuleye ye kotuleye bitiremez saolsun annemin yaninda esim siyo anne gelinin cok guzel yemek yapiyo diyo bir zahmet 4 5 senedir evli kendisi de ne yemek ne pasta yapmaz
elif_badeninannesi Sedef65 aaa eşinin yanında bile böyle rahat ve eşin birsey demiyor muuu 😯 yani annesini uyarması gerekirdi eşim o benm hos olmiyr anne diye. Ne diyim bisey denmiyor
Sedef65 elif_badeninannesi bende diyorum goruyormusun beni surekli kucuk dusuruyo hic beyenmiyo diye annemin huyu boyle beni bile kotuluyo ne yapayim diyo hic uyarmiyo beni savunmuyo hatta bazen birsey dediginde ona hak veriyo
elif_badeninannesi Sedef65 allah sabr versn kuzum o oğlu sonucta, annesi bisey dese o kadar kötü gelmeyebilr kulagna, senin annen eşine birsey dese kücük düsürücü laf olarak o zaman görürüm sende dersin bana de böyle yapıyor diye aynı mı olacak.
Sibella86 Sedef65 allah kolaylık versin benzeri bende var. Bugün baya tartıştık sonuç- istediğimde gelicem sende alışıcan herşey düzelecek. Tansiyonum 15 düşmüyor 😂😂😂😂
Sedef65 Sibella86 hadi yaa benimki soylesem cok konusuyorsun gelme kiyameti koparir kuser gelmez ama kusmesinide istemiyorum
Derya_1 Sedef65 bence de ki anne şimdi benim annemle teyzem çok konuşur kafanı şişirmesinler o yüzden sen gelme istersen sonra başın ağrır de:))))
Sedef65 elif_badeninannesi benim annem dogum yaptigimda geldi esime dedi senin annen kizimin dogumuna gelmedi esim anneme sende git zoruna gidiyorsa evine git dedi
Sedef65 Sultanas e bi alt katimda kaliyo en altta da eltim kaliyo arti kaynanamin yaninda da eltim var duyuyo geldiklerini bi bakiyorum kapida ustlerini bile cikarmadan geliyo evin icindeki eltimi de alip geliyo ben onlara hic gitmem cagirsalarda gitmiyorum