Ceylin96 denizadaalpp sallanan beşik için size içim rahat bir Öner’im var joie Serina 2in 1 serisi çok güzel müzikli kendinden sallanan ileri geri sağa sola çok güzel e bebekte var 1050 tl
Sevdakyr denizadaalpp e bebek 'ten aldık TahterevalliNova Maxi Anne Yanı diye geçiyor .hem kademeli hem sallanıyor 😊
ikicocukannesi_ denizadaalpp Pendik aydosta çocuk rüyası diye bir mağaza var ve çoğu yere göre uygun bizim bebeğin beşiğini oradan aldık tek beşik olarak 1100 tl
nilaylaylaylay Meltemden aldık. Aşırı kullanışlı ve güzel ama biraz pahalı. Yatağı cibinliği vs dahil 1800. Meltem pupilla beşik bak istersen tatlım.
nilaylaylaylay mamyfat93 canım legno çok beğenmiştim aslında ben ama onun kademesi yok diye alamadım 😔 güle güle kullansın bebişler inşallah
Mskywalker Heyner beşik de hem asansörlü hem sallanıyor. Ben 600e almıştım uyku seti yatak yorgan yastık her şey dahil. Şimdi 700 küsür sanırım. Hepsiburadadan aldım hemencik de geldi. Tek başıma monte ettim kolay da yani
Mskywalker Ay pardon görerek alacağım demişsiniz. Ama gözünüz kapalı güvenebilirsiniz yani ben çok memnunum
Naciyegormez Pierre cardin opale beşiklerini begendim ben hem anne yanı gibi tamamen acılıyor asansörlü hemde sallanıyor anneyi yormuyor tavsiye ederim bende altı aylığım ondan almayı düşünüyorum yatağı nevresim takımıyla birlikte 1500 tl demişlerdi