Ayse08emre Annesininkuzusu__ istemiyorsan bence bi şekilde ikna et pişman olacağın kararlar verme lütfen🙏
edkaslan Annesininkuzusu__ bakıldığında aldırmak hem çok günah hemde can kıyılmaz aldırmaya ama çoçuk açısından bakılırsa doğdugunda anne baba aile kavramlarından uzak bölük bir hayatı olacak. Çok zor bir karar allah yardımcın olsun 😥
BlsnMhmtKvc Annesininkuzusu__ Allah yardımcın olsun zor bi surec ve karar ama onu benim dien dr alicagini sanmıyorum
seymakumatarnsf Annesininkuzusu__ Bencede aldırmayın. Güçlü bir kadın olarak hem anne hem baba olabilirsiniz🌸
Ozgdnc Kurtajda yasal süre 10 haftadır. 10 haftadan sonra bebeğin yaşamını sağlık problemleri olmadigi sürece sonlandiramazsiniz
ynale Ozgdnc doğru. sağlık problemi olmadığı sürece yasal süre 10 haftadır. 10 haftadan sonra kürtaj için herhangi bir sağlık problemi olmalı ve doktor tarafından onaylanmalıdır.
dvran22 Bence aldırmayın bu dünyanin en büyük mucizesini taşıyorsunuz ..eşinizden ayrılmış olabilirsiniz ama siz bilemezsiniz ki Allah bu çocukla birlikte size nasıl bir güzellik vereceğini o yüzden sırf Allah korkusundan bile bu aldırma fikrinden vazgeçin Siz onunla daha güçlü olacaksınız buna eminim ..
Fatmanur122 Ya anlamıyorum çocuk için yanıp tutan onca insan var bebeğin için savaş annelik kolay değil gerekirse tek başına büyüt sen annesin bu dünyayı geçtim öbür dünyada nasıl ödeyeceksin bu vebali anlamıyorum gerçekten lütfen kıyma bebeğine lütfen belki allah sana onun için güzellikler sunar lütfen
Annesininkuzusu__ Fatmanur122 farkındaym,, ben pişman değilim hiçbi zamanda bebeğim olcağı için.. Laflar insanlar o kadar yoruyo insanı.. Senn hamile olduğunu unutuyorlar.
Mbmb Annesininkuzusu__ Sağlık problemi yoksa (down sendromu, engelli vs.) almazlar. Ki almasınlar da. Allahın verdiği canı Allah alır.
Fatmanur122 Annesininkuzusu__ boşver unutsunlar sen güçlü dur bak o senin hayatının tek gerçeği kimin hayatı dört dörtlük ki Allah’a sığın canım Benim ben güçlüyüm yaparım de rabbim senin yanında unutma o küçük ellerini o sana anne dediğini duyunca herşeyi unutacaksın ama kıyma ona lütfen
gozdeak Annesininkuzusu__ eşinle barışma şansın yok mu canim ? Bebek için bi şans daha verilebilir bence aldırmak en son düşüncen olsun . Eğer yok barışamayiz diyosanda imkanlar neye el veriyorsa onu yap kimse bi cana kıymak istemez hele ki annesiyse burda ahkam kesenleri üstüne gelenleri boşver kimse buraya senin gibi cesaretle yazamaz başına geleni Allah yardimcin olsun 🙏🏻
ebis Annesininkuzusu__ lütfen aldırmayın. Zor Bi süreçtir tahmin edebiliryorum ama çok pişman olursunuz. O sizin canınızdan nasıl kiyacksiniz. Doğduğunu düşünün bu süreci birlikte atlaticksiniz kıymayın bebeğinize
fadimeozbas @Annesininkuzusu__ Sadece bişeyi merak ediyorum 9 dakika önce foruma katılıp ilk sorusu bebeğini aldır ak olan bir anne neden adını Annesinin kuzusu yapar?
Betuel11 Annesininkuzusu__ şunları şuraya yazıp milleti günahınıza ortak etmesiniz ne yapmak istiyorsanız yapın vebali sizin günahınız gizli kalsın bari çok zor olmamalı bir doktora gidip danışmak bu kadar insan burda evlat sahibi olmak isterken gün sayarken adet tarihi ovulasyon bilmem ne kovalarken acaba bu ay hamilemiyim diye umutla beklerken yazık! başlığa bak! vicdanın yoksa gider 3. aydan sonrada 4. aydan sonrada katledersin o küçük yavruyu. vicdan yoksunu!
Annesininkuzusu__ Betuel11 farkındaysan ben aldırmak istemiyorum dedim,, canının bi parçasını insan niye aldırsın ki.. Vicdansız değilim,, Çaresizim
minikmelegim_ Betuel11 ya hesap gerçek mi ki daha yeni katilmiş ben inanmiyorum zaten bir anne bence bu soruyu sormaya cesaret edemez sormazz da.
GnAyotbsi Annesininkuzusu__ 3 aylık oldu mi almazlar diye biliyorum ama söyle birşey var evet dünyanın en büyük mucizesi Eşinizden ayrıldıniz eve sizin aileniz istemiyor eşinizden şimdi mi ayrildinjz yoksa daha önce mi
Annesininkuzusu__ GnAyotbsi bugün,, ayın 23de kontrole gidicem,, bekleyemedim ogünü.. Burdaki bayanlara soraym dedm