Neslihancoskun Guliguli ben kaldım canım ilk olarak klomen ve ardından çatlatma iğnesiyle kaldım ama 5 haftalık düşük yaptım 2 ay sonra tekrar sadece klomen kullandım hamile kaldım 27. Haftadayız çok şükür 🙏
Dlktpl Guliguli bende beklıyorum daha cok erken bakalım 11.gunum yenı kullandım senın kacıncı gunun cnn
BirVeraAnnesi35 Guliguli var canm sadece klomen kullandığım ilk seferde hamile kaldım adet düzensizliği vardı bnde işe yaradı şimdi 32 haftalığız inş sizlerede nasip olur😊🙏
lleyla4545 Guliguli Ben klomen ve catlatma iğnesi ile hamile adım ilk denememde canım şuan 18+5 iz. 🥰
Mart_annesi Guliguli bende klomen ve catlatma iğnesiyle ilk denmede hamile kaldim çok şükür suan 12+2 yız allah kimsenin kucanı boş bırkmasın insallah :)
Guliguli Ne güzel dönüsler çok sevindim sizler adina allahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah bende cok yeni basladim merak ettim acaba ise yarayacakmi diye ilk defa bu ay adetim duzensizlesti insallah ise yarar 🥰
minikmucizem1_ Bende 1 kez klomen+catlatma ignesi yaptırdım o ay dış gebelik geçirdim 4 ay aradan sonra tekrar tedaviye başladık klomen içiyorum 4 gündür bakalim ıns ıyi sonuç alırız