Nilay35 Bayanlar buqun.doktorum perinatologa gonderdi acil riskli gebelikmis gidip memnun kaldiginiz pernatolog varmi yardimci olabilirmisiniz ??
gulsenkonakli Nilay35 Profesör dr yakup erata, alsancakta muaynehanesi. Kızıma hamileyken 3 kez gittim, amniyosentez oldum kendisinde. Şahane ilgili, bilgili ve güler yüzlü bir doktor
ozgeya Nilay35 Alsancak’ta Prof.Fuat Akercan var.Ben kendisine gittim riskli hamileliğimden dolayı,çok da memnun kaldık.
Andre01 Nilay35 medihaus Deniz bey. Cerrahpaşa’da Prof Ali beniana gittim hic memnun kalmadım ama Deniz bey cok iyiydi herseyi tüm ayrıntılarıyla siz sormadan anlatıyor olası durumda ne yapmanız konusunda size fikir veriyor.. bizden biri çokta samimi siddetle tavsiye ederim
Kbrbydkk Dokuz Eylül üniversitesi hastanesi özel kısmına gidebilirsin . Prof . Ömer Erbil Doğan bey bölüm başkanı ve perinatolog.
Nilay35 ozgeya bnmde riskli dedi perinatolog görmesi gerekiyor dedi kafam karisti kendi ultrasonda herseyn normal olduqunu ama 3lunun sonucuna gore riskli dedi.
Zumram03 Bakırköy’de doçent doktor Ahmet Gül var kesinlikle gözünüz kapalı gidin İstanbul’da iki tane bu işin iyisi var biri Nişantaşı’nda ismini unuttum diğeri Ahmet güldür araştırın netten
Fatmaaldmr Nilay35 istanbuldaysan Avrupa yakasında Mega medipol var Prof. DR. Gökhan yıldırım ben çok memnun kaldım o ameliyatı yapmasa şuan bebeğimi kaybedebilirdim. Saolsun herşeyimle ilgilendiler.
Gamzeugur23 9 eylülün profosörü sebahattin Altınyurt alsancakta klınıgı var muayene 450 TL ben 1 kere mecburen detaylı uştu ıcın gıttım cok bilgili
Yldzeyll Ben gittim bugün cvs yapıldı izmir tepecik kadın doğumda gayet kibar güler yüzlü porf doc. Dr lar var hepsi ilgili alakalı
0biranne Alsancak ta cenk gezer çok memnun kaldık aşırı ilgili ve alakalı 1 buçuk saat sürüyor nerdeyse muaynesi
Nilay35 _kbranr_33 ilk ultrason kontrolunde hersyein normal oldugunu soledi 3lu taramann sonucuna bakilinca omurilikte aciklik belde acilma veya beyinde su toplamasi olabilirmis riskli gebeymisim sadece kendi yazdigi doktora yonlendirdi
Faizecakal Nilay35 Benim doktorum da alsancak da Ahmet Kılyar, onun anlaşmalı olduğu Alsancak MR diyr bi yer var ben anlaşmalı olduğu için 150 lira verdim direk giden birinden de o civarlarda alırlar muhtemelen ben memnun kaldım cihazları da gelişmişti.