damlac Arkadaşlar merhaba nasılsınız? Umarım iyisinizdir. belki beni hatırlarsınız; mart ayında bir biyokimyasal gebelik yaşamıştım. Birkaç gündür mide bulantım ve yorgunluğum vardı bugün ovülasyon testi yaptığımda koyu bir çizgi gördüm şüphelendim. Sonra hamilelik testi yaptım ve silik bir çizgi gördüm. Ama biyokimyasal gebeliğimde gördüğüm çizgiden çok daha belirgindi. Şimdi hastaneden geliyorum kan verdim. Bakalım sonuç ne çıkacak. En son 23 Ağustos’ta adet olmuştum. Yani mevcut adet günüme daha var ama ben her zaman 3 gün erken oluyorum. Muhtemelen yarın olurdum eğer hamile değilsem. Kafam çok karışık içimde korkular var. Yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Sonucu bekleyene kadar yazmak istedim anlayacağınız
Sny1305 damlac benimde hazirada kimyasal oldu 1 saate sonuclarim cikacak 3 gun gecikmem var ama inan o korku ben de de var heveslenemiyorum umitlenemiyorum gerginlik var ustumde cok iyi anliyorum seni insallah guzel haberler aliriiz
3melekannesi damlac sat. Tarihimiz seninle aynı bende yarın kan vermeye gidicem değer biraz yükselsin die bekledim
Blackkcat damlac inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bende martta kürtaj olmuştum,hayırlı haberlerini bekliyoruz🤲🏻
mervisss130 İnşallah hamilesindir canım Allahım tüm istiyenlere nasip etsin bu duyguyu 🙏 benimde son adet tarihim 27 agustos beklemedeyim bende
damlac Sny1305 offf aynı şeyi yaşıyoruz resmen😌 Rabbim hayırlısını nasip etsin; inşallah varlardır ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur bu sefer 🙏🏻
38Prens38 damlac tabiki 2 günde bi test yaptım biraz koyu oldu sonra silik oldu 10 gün sabrettim o testlerle sonra hastanede 2 günde 1 kan verdim cok sükür cok güzel cıktı
damlac 38Prens38 çok sevindim çok darısı başıma İnşallah 🙏🏻 Adet olacak gibi kasık ağrım oluyor bazen öyle hissediyorum. Bu da beni korkutuyor 😤
38Prens38 damlac yok yok korkma o sekilde agrın olur belinde agrı olur gebelik oluyo inşallah pozitifsin inşallah bu sürecde iş yapma uzat ayaklarını yat ki tam tutunsun sana
damlac Sny1305 inşallah canım heyecanla bekliyorum. Rabbim bu sefer hayırlısıyla bu süreci tamamlamayı ve sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻