arastirmacianne Selam kızlar, 25+3 üz bugün itibariyle.Bebeğin tekmeleri olsa gerek tam rahmimde hissediyorum henüz hala aşağıda sanırım.Göbeğimin üst kısmı da şişti ama oralarda hareket hissetmiyorum.Tam anlayamıyorum da güm güm vuruyor rahim kısmımda acaba ayaklarımı o kısımda ayırt edemiyorum tekme mi yumruk mu 🙄Dün gece de tam rahim kısmım semsertti taş gibi ve baskı hissettim kafası orda gibi geldi bu defa ama kafası orda ise neden tekmeleri orda hissediyorum😢Sizin bebişler kaçıncı haftada yukarı çıktı.Bu yaşadığım normal midir?
zcnmerve arastirmacianne ben de 26+4 üm ve dediğiniz şeylerin aynısını yaşıyorum. Resmen aşağıda hissediyorum tekmeleri ve ben de neden böyle olduğunu bilmiyorum. Bi dahaki kontrolümde doktoruma sorucam.
Lamiyye Popusda ola bilir o toplanma arkasini donup poposunu kaldirir bendede oyle oluyo ama bende sizden kucuyum 21+2hafdigiz doktorum soylemisdi oyle ola biliyo hatta ultutasonda olurken gormusduk o pozu
arastirmacianne Lamiyye poposu olursa daha yumuşak oluyor diyorlar ama 🙄genelde tam rahmimde vurmalar hissediyorum ama hangi bölgesi hala çözemedim😫
Lamiyye arastirmacianne bende hic yukarda his etmedim hep asaglarda hiss etdim bugun bi yerde okudum bebeyin hareketk esasen orda hiss edilirmis ama tabi sizde benden buyuk belki o hafdada farklidir
Ebruili 25+2 yim hanımlar geçen hafta kontrole gittiğimde başı göbek deliğimin üstünde ayakları aşağıdaydı bende hareketlerini genelde aşağıdan hissediyorum demek ki ayakları daha hareketli ☺️☺️😊