Seceven canım benimde 2 kızım var rabbim ömürlerini uzun etsin cümlemizin inşallah şimdi 3. Gebeliğim ettiğim duanın haddi hesabı yoktu 11 de kanamam oldu çok fazla hemde gitti dedim bebeğim gitti doktora gidene kadar binbir dua ettim çok şükür iyidi 12-13-16 . Haftalarda kontrole her gittiğimde çıkıntıyı doktor görüyordu ben görmüyordum doktor erkek diyordu ben güvenemiyordum 20 haftalık olunca bu sefer bacaklarını öylw bir açtıki anne inan ben erkeğim der gibiydi 🙏🏻Allahıma şükürler olsun durumu iyi şuan yarında detaylıya girecem beni bu duygudan mahrum etmeyen rabbim inşallah sanada bunu yaşatır sağlıkla sıhhatle inşallah 🙏🏻
Ben bu duayı dilimden düşürmedim her kontrole gittiğimde çıkana kadar okuyordum rabbim faydasını sana da göstersin inşallah 🙏🏻
Salavatı Mecule Arapça Okunuşu ve Anlamı
"Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim"
"Allah'ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)'e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin