Rabia-- 16.haftada kız dediler değişir mi ki ya bi kızım var erkek istiyoruz , insan iste ikisini de tatmak istiyor, hamileliğimde ilkine göre çok farklı insallah değişir , erkek gibi hissediyorum ben 🙈
findikkurdum17 Seymaemrekrts detaylıya girdim %80 kız deniyor hep korkuyorum döner mi 25 haftalıgım salı günü kontrolüm hep korka korka gidiyorum
HilalSahinoglu findikkurdum17 ya detaylıda da mı kesin cevap veremiyorlar? Ben 15+5 im dün doktor kesin konuşamadı, kordon var dedi. 1 ay sonra tekrar bakarız dedi
findikkurdum17 HilalSahinoglu detaylıdan öncede %80 dedi doktor detaylıda başka doktor vardı oda öyle dedi bacagı kapalı hep bizimkinin valla alışveriş yapıyorum Bi yandanda korkuyorum salı günü yine soracam Kesin mi diye
HilalSahinoglu findikkurdum17 ben de alışveriş yapamıyorum😞 ama kesin değil ya böyle hep içimde o sorunun cevabı😞 bakalım hayırlısıyla öğrenebiliriz inşallah
17makina bsrdmlpnr bizede 12.haftada kiz dedi ozelde...simdi 16 haftaliz devlette erkek dedi sizce hangisi dogru
findikkurdum17 Mihrican2121 sizin haftalarda yanılma payı çok ben ilk 16.da kız dedi 22de detaylıya girdim yine kız dedi ama kesinlik yok %80 bakalım iki gün sonra ne dicek
Seceven Mihrican2121 özel doktormu hastanemi ben özele gittim 12hafta %90kız özel doktorlar yanılmıyor hastane ultrasonları iyi değil onlar yanılıyor diyorlar kafam karıştı 3kızım var erkek olsun istiyorum 🙏🙏
Merver ebruligunler çok erken kız demiş özellikse kız sa 16. Haftaya kadar söylemiyor doktorlar ama pipi görünce erken söyleyebiliyorlar