Esra_22 Lamelif Cnm ya özel hastaneye gidiyorum ben.dr erkek dedi.13.haftada daha tecrübeli bir dr kesin kız dedi.bizim bütün hayaller yıkıldı.ayrıntılı ultrasonda degisirmi die düşünüyorum ama sanmıyorum dr çok tecrübeli😏
Rozaroza Seymaemrekrts oluyo mu yaa bana da 13 haftalık di erkek dediler pipisine benziyo denildi 16 haftalik oldu gittim kesin kız dediler boş du ortasi🙄🙄
Rozaroza Seceven inşallah olur cnm benim de bi kizim var Eşim cok istiyordu erkek ama 15 haftalik olduk kız dedi
Zmrtbdk Iremsu erkek dediler 12. ve 14. haftalar iki ayrı doktor.21. hafta detaylı ultrasonda kız olduğu ancak kesinleşti.Aman acele etmeyin.En azından detaylı ultrason zamanını bekleyin.
17makina ebruligunler bizede 12 haftadan itibaren ozelde kiz dedi....devlete gittik 16.haftada. erkek dedi sizce degisirmi
17makina Selnnn 12+2 de kiz dedi..ozel de.......16.haftada devlette erkek dedi.....17 haftada ozel hastanede kiz dedi...kafayi yicezzz yaaaa boyle sey olurmu acaba
Mervezngn Yüzdelik tahmin sonrası cinsiyetin değişmesi gayet normal zaten doktor sana %80 90 diyosa zaten emin olmamak lazım eğer ki kesin deyipte değişiyorsa asıl değişim o oluyo. Bize erkek tahmini yaptı haftasına başka doktor kesin kız dedi organını gösterdi. Ama değişir diye korkuyorum çünkü insan bi tuhaf oluyo kız bebeğini almışlarda erkek vermişler gibi oluyo
17makina Mirzaveben bizede ilk 12 haftada kiz dedi bizde soledik herkese simdi 16.haftadayiz erkek dedi hangisine inanicaz
17makina Esraari bizede.12.haftada kiz dedi ozel simddi 16.haftada devletteki erkek dedi hangisi dogru acaba
17makina bsrdmlpnr bizede 12.haftada kiz dedi ozelde...simdi 16 haftaliz devlette erkek dedi sizce hangisi dogru
17makina bsrdmlpnr 12+2 de kiz dedi ozelde......16.haftada erkek dedi devkette...17 haftada ozel hastanede kiz dedi kafayi yicezzzz
yummyaras Iremsu kız dedi doktor iki seferdede, göbek kordonunu her seferınde araya aldıgından gorememiş erkek çıktı,
17makina yummyaras kacinci haftada dedi peki....bize 12.haftda kiz dedi özelde.16 haftada devlette erkek dedi...17 haftada ozel hastaneye gittik kiz dedi nasil oluyo anlamiyolarmi
yummyaras 17makina benim doktorum özelde. 12. Hafta kız dedi 16. Hafta kız dedi 18 haftada erkek oldugu kesinleşti:) kordon giriyormuş bazen araya yanılabiliyorlar canım