fat366 Dün doktora gittim ve bana kıza benzettim kalp atışlarıda kız gibi dedi ama100/ 100 deil dedi sizce belli olurmu bu haftada
GnAyotbsi fat366 benim 14+3 günlük ama hala cinsiyet öğrenemedik o doktoru bende istiyorum bu kadar erken cinayet tahmini yaptı
Anneolucamben Bana da 11 haftalıkken erkek dediler 16 . Haftamda yine erkek dediler 20. Haftamda detaylı. Ultrasonda kız olduğunu öğrendik allah sağlık versin çocuğuma cinsiyet hiç önemli değil ama değişebiliyor canım onu demek istedim
Asfnags Anneolucamben insAllah banada .kendi.dr %90 Erkek.dedi ama.kesin değil haftaya baktiricam insAllah kiz olur saglik.olsunlarda tabi OĞLUM var birde kızım olursa ins.
Yldzzyldzz Bana da 11 de erkek gibi ama net değil demişti 12 de yüzde 99.9 erkek dedi😀 değişmedi şuan 26 haftalığız 🙏
38Prens38 fat366 hiç belli olmaz o net cinsiyet için 16.haftanı bekle bekle demesi zor biliyorum ama kafan karışmasın
Ayzem_25 fat366 bizde 11 +3 olduk ama daha öğrenemedik haftaya Cuma randevum var bakalım inşallah öğreniriz . Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah 🙏🏻
38Prens38 fat366 bana 12 haftamda erkek dedi 13 de kız dedi 16 da erkek dedi cok bunalmıştım hala erkek oldugunu içim tatmin olmuyo kafamı cok karıştırdılar
ErvaAsel Ben 14+3 haftalıkken özelden öğrendim kesin kız dedii üç dört defa sordum tekrar baktı kız kesinlikle dedi dün doktora gittim 15+3 olduk herhalde erkek dedi şaştım kaldım bende 🤔
fat366 ErvaAsel önce erkek deyip sonra kız diyen duydum da kızdan erkeğe benzeten yok sizden başka banada 11haftamda kız dedi şimdi erkeğe dönermi bunu merak ediyorum ama sizde olmuş
ErvaAsel fat366 Yarın detaylı ultrosona gireceğim bakalım orda ne diyecekler cinsiyet için orda kesin belli olur dediler 🤔
minamoms Değişiyor genelde bana da iki defa erkek dediler sonra kıza döndü😂 kızım oldu. Şimdi ikinciye hamileyim 11 haftalıkken kıza benzetti doktor ama değişebilir çok erken dedi bende erkek hissediyorum 14 haftalık oldum gitmiyorum 😂😂😂 kafam allak bullak. Sağlıklı olsunlar da insan ne taşıdığını bilmek istiyor severken kızım yada oğlum demek istiyor😂😂😂 yoksa cinsiyet sorun değil Hamd olsun bizi anneliğe layık gören Rabbime ki bize bu duyguları yaşatıyor.