blgkstk Apilhatice yarin 3. Seansım var devlet hastanesinde ücretsiz gidiyorum 20. Haftadan sonra çağırıyorlar
yagizveyazinannesi Apilhatice oğlumda gitmiştim güzeldi şimdi en yakın arkadaşlarımdan birisi hamile aynı yere birlikte gideceğiz🥰
El_mu Ahanda az önce kayıt oldum :) Hastane yakın dıye gideceğim son günlerim aslında ama yine de guzel oldu dogumhaneyı falan gorduk bıle
Apilhatice Meryemyigit bende bugün gittim kayıt yaptırmaya müracaat yokmuş iki hafta bekleyelim dediler bakalım katılımcı olursa başlıcam dogum korkumu yenmek için istiyorum açıkçası
Meryemyigit Apilhatice olur inşallah ben eğitimlerim bittiği halde her hafta gitmiştim 35. Haftaya kadar
El_mu Apilhatice Bizim hastanemiz özelden farksız gercekten cok guzel umarım sızınde oyledır ve ebe harıka tatlıydı 😊
Mutire Sermec bizim gittigimiz hastane de sürekli devam eden bir eğitim yok canım. Her ay bir kere oluyor aynı eğitim veriliyor diye biliyorum 🙄
Aysenusta Slmz eğitim ataştırma hastaneleri ücretsiz olarak veriyor kursu. 5 hafta faşan sürüyor genelde. Belki normal devlet hastaneleri de veriyordur gidip görüşmeniz gerek
El_mu Apilhatice aaa cidden mi :) banada doktorum kız gıt valla yoksa sana bakmam he dedi 😂 sen catır catır doguran cınstrnsın dedi gaza geldim 😂😂
Zynpbanu Nur0653 canim ben de merak ediyorum nasil bilgiler bebege nasil bakilacagiyla mi ilgili yoksa gebeligi nasil gecirecegimizle alakali mi
Hurit Bulunduğum şehirdeki devlet Hastanesi'nde varmış sordum Eylül'de başlıyor dediler numaranızı bırakın ararız dediler ama aranması ne zaman başlar bilmiyorum şuan olan var mı acaba devlet hastaneleri aynı tarihteki başlıyor bilemedim bilgisi olan var mi