Thesra mervebalandi28 Yok kızz sen ha kestiler ha kesicekler derken bebek çıkmış oluyo😂😂 bana şuan göbek bölgeni temizliyoruz dediğinde bebek çıkmıştı😂😂
Ikinciyibekliyorum Downtowngirl gaz problrmi yasamadim. Hatta dogumdan sonra ertesi sabah hastnede buyuk abdestimj yapmistim yani bir problem olmadu cok sukur . Ilk 5 6 gun zor oldu evet oturup kalkarken , yatiyordum ama kalkarkrn baya zorlandim. Ama herkezin bunyesi bir degil 🙂
Downtowngirl Ikinciyibekliyorum ne güzel, inşallah bu doğumunuzda sorunsuz ve kolay olsun ☺ Ben 37-4 oldum çok sıkıntılar başladı sezeryan düşünmeye başladım hayırlısı olaun inşallah 😳
Ikinciyibekliyorum Downtowngirl amin insallah. Insallah sizinde kolay olur dogumunuz 🙂 gönul ister normal dogum ama brnimde bazi sıkıntılarim oldu 38. Haftamda mecburi sezeryana alindim. Ikinci dogumda da sıkıntılarim devam ediyor gene sezeryan olacagim hayirlisiyla 🙂
Sinemeliz ArifeMuratt valla cnm ben sezeryan oldum 5 gün once spınal sezeryan 3. Gunde iyilestim cok sukur ZATEN estetik dikiş yapıyorlar saglkla kucagına alırsın ıns🙏🏽
Sinemeliz Sinemelik canım bana takmadilar sonda cnku zaten 5 saat sonra uyusuklugum gecti kendiliğimddn girdim lavobaya
Sinemeliz yakamoz canım ben de 5 kg gtti az bnce normal dogumda sanırım daha cok giidyormus korse takmaya basladım cok sıkı olmayan doktoruna sordum 6.gunde basladım
Downtowngirl Sağ salim alın inşallah, gerisi hiç önemli değil bence sezeryan ya da vajinal doğum olması Allah kuzularımızı bize bağışlasın 😌
YagmurTuncar [bilinmeyen] zeytin yağı kullaniyodum catlayana kadar sonra kantoron yagina başladım ama su icmiyorum fazla aklıma gelmiyor kış ayları olduğu için susamiyorum