GuelGltkn 10 hün önce sezeryan oldum ve idrar yaparken cok kötü yanma ve agri oluyo idrar yolu enfeksiyonu oldum sanirim 😞 tuvalete gitmek eziyet resmen halbuki ilk 5 gön antibiyotik kullanmistim doktor recete vermisti . saglik ocagina gitsem aile hekimim de ilac verir mi yoksa urolojiye mi veya kadin doguma mi gitmem lazim yardimci olursaniz sevinirim hangi doktora gidicemi sasirdim
Nilveannesi10 GuelGltkn ben de cuma günü sezeryan oldum ben de de sızlama var. Halbuki antibiyotik kullanıyorum şu an Kadın doğumcu bana gelceksin dedi bana
Deletedmom0041 GuelGltkn Nilveannesi10 Kızlar beklemeyin kadın doğuma gidin. Aynısını yaşadım antibiyotiksiz geçmiyor malesef geçmiş olsun ikimize de
gulsenkonakli GuelGltkn kadın doğum doktorunuza bildirin. Normal bir drum kanama kaynaklı sürekli ped takıyoruz haliyle enfekte oluyor. Bende de olmuştu doktorum purinol vermişti. Çok geçmiş olsun❤️
GuelGltkn Nilveannesi10 evet ya bende evde 5 gün antibiyotik kullandim dünden beri yanma ve aci var 😞kadin dogumcuya gidelim bari daha kötü olmadan
Deletedmom0041 GuelGltkn benim yaşadığım sezeryan ağrısından beterdi o yüzden oyalanmayın dedim. 2 gün hafif kasık ağrım oldu sezeryandan diye düşündüm sabaha karşı artınca acile gitmiştim enfexia miydi öyle bir antibiyotik veriyorlar
GuelGltkn Deletedmom0041 aynen sezeryan yerim agriyo miyo o iyilesti ama bu basladi hemen doktora gitcem bende ilk kez idrar yolu enfeksyonu oldum bays kötü biseymis