melegiminannesi Kızlar o kadar heyecanlıyım ki bi o kadarda acaba alışabilecekmiyim bebekli bir hayata diye simdiden lohusa depresyonuna girmis bulunmaktayım 😅 32. Haftama kadar herşeyim coook iyi gitti fakat oğlum erken gelmeye calısınca ve yavrumun yeri cok dar oldugu icin ki çatım çok fazla dar rahim boyum kısa ve bebeğim ufacık yerde bu zamana kadar geldi fakat 32. Haftamdan beri her hafta hastanedeydim sürekli sıkıntı yaşadım makatımda bebeğin aşağıda olduğu icin apse yaşadım 2 hafta onla uğraştım daha sonra panik atak krizlerim tuttu onlar için yinr hastane hastabe dolaştım erken gelmeye calısan oğlum icin 2 günde hastanede yattım derken geldik 38. Haftaya ve dün son muayenemizi olduk doktorumuz artık daha fazla beklemeyelim dedi ki beklememizin sebebi belki normal doğuma uygun bir yapıya sahip olur diye ama ne yazıkki çatım çok dar oldugu icin dün doktorum artık sezeryan gününü belirlememizi söyledi 23 eylüle verdi tarihimizi o an böyle ağlamakla gülmek arasında gittim geldim cok farklı bir duygu yaşadım🙄 ben prenses doğum istediğimi söylemistim fakat oğlum maalesef yan.durduğu ve ameliyat esnasında farklı kesim uygularsam sana ve bebeğe sıkıntı yaratır genel yapmamoz gerek dedi😔 sağlıkla gelsinde başka bisey istemiyorum dedim 💙 Dualarınızı esirgemeyin rabbim herkesin yavrusunu kendisine sağ salim kavuştursun 💙 yaşadığınız ve önermeniz gereken şeyleri bekliyorum kızlar 🙋♀️👋💋
espalp melegiminannesi ben de yarın kavuşuyorum oğluma kısmetse 💙 Siz de sağlıkla kavuşun inşallah annesi 😍