Burcuhira Canım umutlandırmak istemem inşallah vardır ama bence test bozuk akmış çok fazla damlatmışsın. İnşallah vardır
Bebekveannesi Canım inşallah hamilesindir ama bana da test bozuk gibi geldi erken gösterenlerden al bize de bildir sonucu. Dua ediyorum senin için
Kelebeksu Canımm çok fazla damlatmışşsın zaten varsa 3 damladan bile çıkıyor test bozulmuş inşallah vardır rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
Nehirr88k Kelebeksu sadece 3 damla damlattm canm ama test bozukmus sanırım yada bn öyle görmek istedim 😢
EAK Nehirr88k bariz görünüyor canım.Ama test biraz dağılmış gibi fazla mı damlattın acaba.Bi test daha yap bence
Busimss Nehirr88k sen yine de bekle negatif sonuç görüp 1 hafta sonra pozitif çıkan var sakın hemen adet söktürücü falan kullanma
Nehirr88k Busimss canm kan sonucum negatif 0.39 Doktor söktürü verdi gebelik ihtimali bile yok maalesef 😔
Busimss Nehirr88k benim bir tanıdığım da önce kan verdi çıkmadı 3 gün sonra gene vermiş orada çıkmış sen bence bekle yine de ama sen bilirsin
Nehirr88k Busimss bilmiyorum canm ümitlenmek istemiyorum hep hüsran olduğu için ama eşimde bi kaç gün bekle dedi bakalm hayırlısı 😔