Inannur Hayirli günler arkadaşlar..Samsun'da ciddi hastalikla doğan bir bebek icin en iyi yoğun bakimi olan hastane neresi sizce bu konuda bilgisi olan varmi..her türlü imkani olan ilgili bir hastane lütfen bilgisi fikri olanlar yardimci olsunn..🌷
Nemoanne Inannur merhaba hastaneleri arayıp sormanı öneririm ama ben ilk doğumumda yenidoğan yoğun bakımı var diye Medicana yı tercih etmiştim(Tokatta yaşıyorum),oğlum biraz erken doğdu(36+1) 2 gün yoğun bakımda kaldı, bakımdan memnunduk ama daha erken doğum yada farklı durumlarda nasıldır bilmiyorum
Inannur Nemoanne hayirli olsun bebeginiz Rabbim saglikla hayirla buyumeyi nasip etsin insallhh..arastirmaya basladik insallhh dediginiz gibi bebegimin vucudu su topluyo durumu ciddi o yuzden cok kapsamli olmasi gerekiyor bakalim hayirlisiyla bizde saglikla kavusuruz insllhh bebegimize
Nemoanne Inannur inşallah sağlıkla kavuşuruz , bebeğinizle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür dilerim 🤗
Nemoanne Inannur Eşime danıştım,bölgedeki en kapsamlı,en iyi yoğun bakım 19 mayıs üniversitesi hastanesi dedi,orda hocalar da var,içiniz daha rahat edebilir. Lüks,iyi derecede olarak Medicana , kapsamlı bakım olarak üniversiteyi araştırabilirsiniz