haklisinesracim Kızlar kontrole diye gittik, doğurup geldim 😅 kızım doğdu 3.620 gram 50 cm. Sabah saat 8 de randevum vardı gittik, sancı çıktı açıklığa baktılar 3 cm di. Hemen yatış verelim dediler ben eve gitmek istedim sancı hissetmiyordum ama izin vermediler tabiki. Sancı odasına geçtim ilk başlarda sürekli alttan muayene ettiler ve açıklığıma baktılar. Yaklaşık 10 dakikada bir yaptılar zannedersem sebebi de açıklığı arttırıp doğumu tetiklemek. Sancılarım birden sıklaştı hep dua ettim sürekli Allah Allah diyerek çektim sancıları. Dinlenme süresi oluyordu kısa bir süre sonra yine geliyordu. Dayanamayacaginiz boyuta gelmiyor çok şükür en son tamam ben artik ölcem dedim aa kız sen doguruyorsun ki deyip doğumhane ye aldılar. İkinma kısmı tamamen azim, tamam arkadaş illa çıkartacam ben bu çocuğu dediniz mi o sırada geliyor kesik attılar ama ben hiç hissetmedim o an zaten umrunuzda olmuyor ikinip bir an evvel doğurmak istiyorsunuz. ☺️ Doğduğu an çok ağladım geldi geldi diye diye ağladım. Sonra kucağıma hemen vermediler dikişlerim vardı çünkü onlar yapılıyordu ben dikislerde anestezi istemedim istesem yaparlar miydi bilmiyorum ama birazcık hissettim. Benim doğumum ilk nst çekilip AA sancin var hadi açıklığa bakalım dediklerinde başladı aslında ve 17 Eylül saat 13.45 ti. Ben doğurduğumda ise 18 Eylül saat 01.40 tı. 12 saat gibi görünüyor ama ben sancilandigim zamanı sayarsam saat 22.00 diyebilirim. Onun öncesinde gülüp duruyordum. 6 cm olduğunda yavaştan hissettim ve sancı her geldiğinde derin bir nefes alıp dua ettim. Sonra zaten geçiyor ve rahatliyorsunuz. Dogurdugunuz an anaa ben doğurdum nasıl oldu yılların korkusu bir anda gidiyor. Aa bunu başaran her şeyi başarır diyorsunuz. Ama aslında dönüp baktığınızda o kadar da zor değil ☺️☺️ Ankara GATA da doğurdum sakindi sancı odasında tektim doğumhane de de tektim sadece bir kere azarlandim o da ikinmak yerine saçma sapan davrandigim zaman onun dışında hiçbir sorun yoktu. Sizlere hayırlı doğumlar dilerim ☺️☺️
Gozde89krkmz haklisinesracim sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah 🙏 Doğumu kontrole gittiğiniz doktor mu asistanlar mı yaptırdı acaba
Mervednr haklisinesracim yaa darısı bana olsun hadi inşallah 🥰 gözün aydın canım rabbim sağlık versin yavruna 😊
haklisinesracim Senay1410- ben de dogurayim diye papatya çayı içtim günde 3 bardak yanında da hurma yiyordum hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı ama ara ara evde ağrım giriyodu benim o zaman hemen pilates topunda zipliyordum.
Mrlyldrm haklisinesracim peki egzersiz olarak herhangi birşeyler yaptınız mı yürüme yüzme gibi ne sıklıkla 🥰😍 hayırlı uğurlu olsun 💓💓
Merve3 haklisinesracim hangi haftanjzdan sonra icmeye basladiniz papatya cayini dun kontrolum vardi banada perine mesaji ve tarcinli suya oturma banyosu onerdi 36haftaligim ama papatya cayi dememisti
Edacicek Ne güzel bir Doğum hikayesi allah babada nasip etsin. Bende 38. Haftama girdim inşallah sizin gibi bir doğumum olur. Dikişlerden sonra yürümesi zor oluyor mu
haklisinesracim Edacicek Korkudan zor oluyor sanki hemen açılacak gibi geliyor insana sonra alışınca zor değil. İlk 5 saat anlamsızca kambur yürüdüm sonra ya ben napiyorumdeyip normale döndüm 😁