Kızlar çatı darlığı olan biri normal Doğum yapamaz mı gerçekten doktor uygun değilsin normale deyip normal doğuran var mı hiç ? Birde birşey daha soracağım cinsel birlikteliğin ilk giriş esnasında acı duymak çatı darlığı mı demek ?
Çatı darlığı
Sehersergen çatı darlığı kemik yapısıyla ilgili bildiğim kadarıyla ve çatı darlığı olan biri normal doğum yapamaz diye biliyorum bebeğin kanaldan geçerken takılma riski var çünkü. Cinsel birliktelik anında acı duymanın çatı kemikleriyle değil vajinanın istemsiz kasılmasıyla ilgili olduğunu sanıyorum. Hamilelikten önce de oluyorduysa acı benim gibi vajinismus geçmişin var demektir 🙄
funca yani benim de bildiğim kadarıyla vajinismus günlerce aylarca yapamama istemsiz kasılma durumu benim sıkıntım ilk giriş anında içeri girerken zorlanma durumu bu sebepten çatımın dar olmasından korkuyorum 🤦🏻♀️
Sehersergen yani sen kendini kasmıyorsan ilişki sırasında onunla alakası yoktur tabi ama çatının dar olup olmadığını ancak doktor muayenesinde öğrenebilirsin kendi kendine evhâm yapma bence 😉
Sehersergen ben de cinsel birliktelik esnasında zorlanıyorum ama doktorum çatı muayenesinde normal doğuma uygunsun dedi. Onla alakalı Bir durum değil sanırım canim
Bir ablamız, çatısı dar diye 2 sezeryan oldu sonra 3.ye hamile kaldı ve inan evde kendisi doğum yaptı :)
İlk giriş anındaki acı ya enfeksiyon yada yeteri kadar ıslanmamışsınız demektir. Islansanız bile bi öncekinde kuruluktan tahriş olmuş olabilir. Çatıyla hiçbir ilgisi yok orası rahim ağzı😊
El_mu en büyük korkum evde doğurmak pırt diye çıkacak diye korkuyorum 😨
Badevehande Valla bu sıralar cok moda herkes evde yapıyor 😂
El_mu bende ılık duş hep alırım çok fazla çömeliyorum hep ayaktaydım bu haftaya kadar bu gidişle bende evde doğuracam gibi😂
İnan korkmasam evde yaparım da işte yemiyor 😂
- Düzenlendi
Neslisim20 çok rahatlattın söylediğinle kuzum sağol 😚
funca inşallah alakası yoktur canım umarım 🙏
Sehersergen gebe eğitiminde soruldu bu soru doktor alakası yok dedi baya anlattı hatta, o farklı sebeplerden ötürü olur bildiğim kadarıyla 🌺
Badevehande normal Doğum yapamayacağım sanıyordum bu sebepten ama şimdi yine bir umudum oldu canım umarım Alakası yoktur dediğin gibi 😘
Nur___ ohh çok rahatladım 😅 sağol canım 😚