RukenZeki Artık korkmaya başlıyorum normal mi bu bilmiyorum yarin hastaneye gidecem insallah bi sıkıntı yoktur ve artik insanlarin e hadi be zaman geliyo bebek gelmwdi mi vs sorularindan biktim 😒😒
Mugeboz1 RukenZeki kasılmlarınız felan da olmuyor mu? Biz 35 haftadayız kasılmalar sıklaştı artık toplanmalarda oluyor. Bana cok bekleyecekmişiz gibi gelmiyor ama sizin gibi günü dolanlarında oluyormuydu merak ediyorum😄
Chadia RukenZeki bende bıktım. 40+5 im millet alışmış 36-37 de sezeryan olmaya daha doğmadı mı doğmadı mı sanki bilerek içimizde tutuyoruz
Smrb RukenZeki RukenZeki ayni durum bendede var, kasik agrilari ve toplanmalar oluyor ama duzensiz. Suni sanciyla dogum yapmak istemiyorum insallah kendiliginden gelir allah herkese kolaylik versin🌺
Zeliha27 RukenZeki stres yapma senin gibi olan çok bende 40+3 oldum bekliyorum hala 41 de gelenler var 😀
Zeliha27 Mugeboz1 benim de oluyordu 38 den beri sancı var başka atak yok malesef kişiden kişiye değişiyor
RukenZeki Chadia vallahi yaaa aynı duygular icersindeyiz yeter artık bi rahat biraksalar da biz de streslenmeyip dogursak hayirlisi ile
Chadia Hedi19 ozaman 48 saate gelir sizin bebek. Bende ne nişan ne su bişey gelmiyor doğurana kadar . O nedenle bi belirtisini de anlayamıyorum.
Gamze43 Squat hareketleri perine masajimiydi neydi onları yapıyormuşum canim birde bol yururusle iliski tavsiye ediyor doktorlar son zamanlar denesen belki başlar sancı artık
RukenZeki Gamze43 iliskiyi bir bucuk aya yakin oldu bıraktık korktum açıkcası masaj da yapmıyorum ama yürüyorum hurma da yiyiyorum hic tik yok
Smrb RukenZeki 39+ 5 oldu ama artik yoruyo karnimda elimde ve ayagimda sisliklerde cogaldi, insallah tez zamanda sagliklica kurtuluruz
cavbella RukenZeki ben de aynı durumdaydim 40+0da randevum vardı hiçbir belirti olmadan gittim doktora. Büyük ihtimalle birkaç gün sonra sezeryan olurum diye düşünüp moralim bozulmuştu ama muayenede öğrendim ki 4 cm açıklığım varmış 😄 ve o gün doğurdum 🥰
cavbella RukenZeki önce ultrason baktı her sey normal bebeğin keyfi iyi dedi alttan muayene edince açıklığı söyledi ve yatış verdi.
Pantone RukenZeki ilk çocuksa normalmiş. bir sıkıntı yoksa suni sancı verebilirler gittiğinde. biraz yürüyüş bence merdiven çıkmak falan iyi geliyormuş öyle duydum bende 38 deyim bol bol temizlik yapıyorum 😀