SevimnurBaaran sss canım bu senin belirleyebileceğin bir şey değil maalesef. Eşinin spermleriyle alakalı. X spermi salgılanıyorsa kız, Y spermi salgılanıyorsa erkek olur. Her şeyden önce Allah ne yazdıysa o olur
Deryara SevimnurBaaran evet aynı dediğin gibi bu arada tıp çok ilerledi malum şuanda tüp bebek tedavisinde kromozom testiyle cinsiyet ayrımı yapılıyor ama dünya geneli yasak var sadece genetik hastalıklara serbest biliyorum yani eğer diyelim ki 4 kere hamile kaldın dördünde kız ve doğuştan hastalıktan ölüyor dördüncüde tüp bebek yapıp cinsiyet belirleme hakkı tanıyorlar sana bunu tıbben yapmak mümkün artık ama iyide taktir ilahi Allah’ın günahmıdır değilmidir bilmiyorum
sss Siz dalga gececek konular mı arıyorsunuz. Bişey sordum cevaplara bak hayet dogal bi soru. Biri bişey sorsada hepiniz laf sölese.
Gizemgizem sss Yapilan bazi arastirmalar mevcut tüketilen bazi gidalarin yuzdelik dilimleri az da olsa degistirebildigi gozlemlenmis ancak bu cok kucuk ihtimaller siz de internette arastirirsaniz makaleleri bulabilirsiniz.
Epelinkiran Böyle bi soru sorarsanız tabii ki dalga geçerler. Hamilelikten önce cinsiyet belirleyecek bi yöntem olsa herkes kullanır herhalde di mi?
erifeKumruEren Tamam da sen hiç mi arastırmıyorsun dünyada neler oluyor gelişmeler neler?? Sence sorun mantıklı mı böyle bir sey münkün olsa internetin bu kadar hızlı kullanıldıgı bi dönemde haberin olmaz mıydı?? Bazen cok sacma sorular görüyorum mantık dışı
Sedaekici sss sormak için soru sorulmaz. 5 yaşındaki çocuk gibi böyle soru mu olur. Ben ilk okuyunca dalga geçiosun sandım ama baya ciddisin. Senin yaş cidden merak ettim
Mekanikcianne sss tatlım eğer tüp bebek yapacaksanız ve ya aşılama olacaksa doktorlar spremlerde ki x ve y kromozomlarına göre işlem yapıyorlarmış fakat bu illa tutacağı anlamına gelmiyor bazı anneler sadece erkek isterken bazıları hem erkek hem kız istiyormuş Çevremde yaptıranlar var fakat ilk üç aylık dönemde tutunamayan cenin çok fazla veya başka sorunlarda olabiliyor tabi bunun yanı sıra sorunsuz bir şekilde olanlarda var Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım Geri kalan bilimsel olamayan söylemler sadece hurafe itimat etmeyiniz eskiden sağına yattın mı kız soluna yattın mı erkek derlermiş hiç bir açıklaması olmayan şeyler yani umarım faydalı olmuştur
sss Mekanikcianne tüp bebekte varmıs evet bende öyle duymustum, anladım sanırım bu şekilde sorunlu olanlar daha fazla demekki çok teşekkürler👍🏻
Gsdebal Canım eğer inanıyosan cin takvimine bakıp ayarlaya bilirsin, kendilerince gerzekler yine cevap vermiş takılma. Bilmiyosan bilgim yok der geçersiniz ne dir bi hasımsızlıklar anlayamıyorum
sss Gsdebal çin takvimide pek tutmuyor diye okuyorum yanı bazılarını dogruluyor bazılarında ise yanlıs cıkıyor. Boş Cevap vermek yazanlar dolu görüyorum maksat yazmak olsun millete yırtınmak olsun başka bişi değil çok teşekkürler 👍🏻
Zagrozunannesi sss canım amerika da cınsıyetı belirleyebiliyolar.. göz rengını, sacını, tenını vs ben böyle bi haber görmüştüm ama ınanmıyorum yani..