Endil Kızlar bugün medilife gittim ilk kez burcu hanıma memnun kaldım da akşam 6bucuktan sonra nöbetçi doktorlar doğuma giriyormuş. 38 haftalığım .Nöbetçi doktora doğum yaptıran var mı yada tanıdığı yaptırmış olan varmı memnun larmı normal doğum için müsaitmişim bi sıkıntı yokda korkuyorum acaba nasıl dawranışları falan
Ssedaxx Endil benim doktorum Ahmet bey doğumda sizmi olucaksınız dedim evet dedi 36. Haftada doğum şekline karar vericez şuan 33. Haftadayız
elifeyy Endil ben gece gitmiştim Ahmet bey vardı hemşirelerden doktordan çok memnun kaldım yakın olsam Doğum için tercih ederdim o hastaneyi , hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah ( hepimiz)🙏
Tos Endil bende burcu hanima gidiyorum su an memnunum 34. Haftadayiz hastaneyi falan cok ovduler umarim iyidir
Ssedaxx elifeyy Ahmet bey benim doktorum ilk dogumum umarım iyi geçer hakkında olumlu şeyler çok duydum ama bakalım hayırlısı 🙏
Endil elifeyy ciddimisinn ay peki normal mi doğurdun yani açıkçası benim vajinusmus sorunum war hemen uğraşamayıp sezeryana mı alır yoksa normal doğum için çabalarmı çünkü normal doğumdan korksam da müsaitmişim
P_i_n_a_r_90 Benim ilk doğumum Medilife da selda hanıma gidiyordum. Akşam 6.30da geldiği için oğlum nöbetçi doktor yaptırdı gayet iyiydi ama ismini bilmiyorum. Zaten bütün işi ebeler yaptı o sadece dikiş attı. Normal oldu çok şükür. Sende de bir sıkıntı yok ise normal gerçekleşir endişe etme canim