azizeguneyy Kızlar bu mutluluğu bir tek sizle paylaşmak istedim çünkü burda hepimiz hamileyiz ve nazarının değmeyeceğine inandığım bir tek siz varsınız. Bugün ultrason için hastaneye gittik. Canım kızımın yüzünü ilk defa gördük ve bire bir benim kopyam😍 Aynı bana benziyor😍 Bu mutluluğun tarifi yokkk. Ağzı burnu yanakları aynı benn. Maşallah çekelim beraber 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️♥️ Linkini paylaşıyorum sizinle 👉🏼 https://eksiup.com/p/w8119721mjhp
Fatmalipelit azizeguneyy Allah sana bagislasin yavrunu ben niye goremiyorum ya resimde yuz falan sorun bende muhtemelen🙈
Hilaliko azizeguneyy yaaaa cok guzel masallah subanallah doktorunuz ne guzel yakalamıs poz vermiş sanki 😍😍
azizeguneyy Fatmalipelit bu görüntü sadece yüzü aslında ama göremiyo bazıları bi kere görünce sürekli baktım bende 😍
azizeguneyy El_mu bacı çoğu kişi gördü aşağıdan bak çenesi ağzı burnu göz çukuru bi kere görünce hep görüyosun zaten sırf yüzü bu görüntü 😍
Merve_nur Maşallah canım annesi gibi güzel daha ne olsun sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin yüce Rabbim ❤️🙏🏻
Musel azizeguneyy canım instagramda karşıma çıktın eklesem seni sorun olur mu kuzenimlede takipleşiyomuşsun şeyda alpayla 🙈
azizeguneyy Hilaliko videodan çektim ben bu görüntüyü videoyu 100 kere izledim bi baktım bi karesinde yüzünü dönmüş yakaladım hemen😍😍
Misskokulumm azizeguneyy tipini yesinler maşallah sübhanallah Allah bağışlasın kuzum senin gibi güzel minnak bi prenses🥰😔❣🌸
gozdeak azizeguneyy 32 haftalığım ben de bi oğlum olcak insallah 😂 gel kertelim bizim bebişleri böyle güzel gelin nerdeee bulcam ben ,şaka maka sağlıkla gelsin kuzum bahtı güzel olsun 🙏🏻