MuallimeGK Kızlar en son küçükken annem ateş için fitil koymuştu daha önce yazmıştım yoğun bir şekilde vajinal mantar sorunu yaşıyorum diye doktor fitil verdi ama ben biraz korkuyorum bir de nasıl koyacağımı tam anlamadım evet komik bir durum ama lütfen yardımcı olun 😊
Buketgks MuallimeGK ay canım ben kullandım şükür bitti benim ki merak etme hiç birşey hissetmiyorsun yumuşak zaten bende korkuyordum ama bir şey olmuyor merak etme 😄 😄
PembeKoala MuallimeGK yatarken koyman gerekiyor canım çünkü hemen kalkarsan dışarı akma yapabilir zaten içinden eldiven gibi bişeyde çıkması lazım parmağınla ileriye kadar ittirmen lazım yoksa pıt diye geri geliyor :) sabah tuvalete gittiğinde akıntı görebilirsin korkma fitilden dolayı akıntı oluyor
MuallimeGK Buketgks teşekkür ederim ya hala koyamadım bir de kusuruma bakmazsan tam vajinanın içine yerleştirilmesi gerekiyor değil mi 😔
Buketgks MuallimeGK evet canım ellerini iyice yıka sonra parmağınla iyice yittirki gelmesin geri hemen kalkma ama biraz uzan canım ☺️ Sabah iç çamaşırında beyaz pütür pütür bir şey görürsen korkma canım ☺️🥰
MuallimeGK PembeKoala İçinden eldiven çıkmadı ilacın ellerimi yıkayıp yapsam olmaz mı acaba yanlış bir şey yapar mıyım bir de bu ilaçtan sonra kanaması olanlar olmuş korkuyorum
PembeKoala MuallimeGK eldiven yoksa ellerini güzel dezenfekte et yanınada ıslak mendil al ellerini yıkamak istiyceksin ama hemen kalkmaman gerekiyor,benim tam kanama değilde pembe akıntı olmuştu ama normalmiş kan olursa sen yinede doktoruna sorarsın
Serenaynaynay Ya kuzular bende enfeksiyon icin bu fitili kullandim fakat sonrasinda vajinamda kasinti meydana geldi 😥 asiri rahatsiz oldum, bunu yasayan var mi aranizda napicam ya bildigin haldir huldur kasiyasim var 😣