Glsmgrgn Selam hamisler, Bugün tam 19 haftalik olduk ve randevumuz vardi.Asiri heyecaliydik ailecek gittik doktora 😁.Yazik doktorda bi sasirdi ama hosuna da gitti tabii.Biz Almanya‘da yasiyoruz burada bebeklerin cinsiyeti Türkiye‘de oldugu gibi erken söylenmiyor.Neyse gelelim sadede benim 10 yasinda bir oglum 8 ve 6 yaslarinda kizlarim var.Cocuklar bebegi ögrendiginden beri aralarinda kiz olacak erkek olacak tartismasi cikiyordu 😅.Bugün hepsini okullarindn aldik ve hep birlikte doktora gittik.Bir oglumuz daha olacagini ögrendik Elhamdülillah.Kizlarim birbirine arkadasti oglumunda bir arkadasi olacak insaAllah.Esiminde yandan yandan bi sevindigini hissetmedim degil yani.😇😇 Rabbim hayirla gelmesini hayirli ve saglikli olmasini nasip etsin.🥰
Ozlembjk Erkekler kizi olsun istemiyorlar hic çünkü kiz evlat bi baska oluyor baba için benim eşimde şu damatlar yüzünden kiz istemiyorum derdi bi kizimiz var bi görseniz üzerine titrer en büyük 1 oglum vardi simdi 3. Hamileliğim bu bebeğimiz erkekmiş eşim bi oh çekti ama kizim yandi bi evin bi kizi olmak cok zor