Hamileanneler_25 Kızlar 4 aylik hamileyim ama bu akşam birden bire enseme bir ağrı geldi baş ağrısıyla beraber ve ensemde sertlik şişlik var boynumu oynatırken acıyor korkuyorum da böyle bisey normal hayatında yaşayan oldu mu neden olabilir sizce
Babykz_ Hamileanneler_25 Bende 14 haftalıkken 3 gun siddetli baş ağrım olmuştu enseme boynuma filan vurmuştu ağrı.Tansiyonuma baktırdım normal çıktı sonra kendiliğinden geçti.Hamileyken baş ağrısı yaşayan çok insan var ama ensedeki şişlik için bi doktoruna danış bide ne olur ne olmaz tansiyonunu ölçtür.
Fatmalipelit Hamileanneler_25 Senin sikayetinin aynisiyla bi tanidogim doktora gitmisti gebelik zehirlenmesi cikti yani ne korkma bisey olmaz diyebilirim nede kork diyebilirim ben olsam kendimi ve bebegime riske atmam doktora giderdim
Hamileanneler_25 Acoemine oda olabilir ama internette bir sürü şey yazıyor korktum açıkçası şimdi acile gitsem hamileyim bisey yapamazlar diye düşünüyorum
Hamileanneler_25 Babykz_ bu aralar çok sık başım ağrıyo nerdeyse her gün bir gün ağrımasa ertesi gün mutlaka ağrıyor korkar oldum artık ağrıyacak diye ilk defa da ensemde sertlik oldu bu akşam damarlarm geriliyor gibi korkuyorum tansiyon ölçtürmedm evde alet de yok
Babykz_ Hamileanneler_25 Canm hiç evham yspma bende gitmiştim sonrasında da nörolojiden randevu aldım ama hiç bişey çıkmadı hamilelikte olabiliyo sen tansiyonuna baktır normalse korkma.Bide google boyun egzersizi yaz oradaki çıkan hareketleri yap sabah akşam o bana cok iyi gelmişti.
Zehralismail Tansiyondur çok yüksek ihtimal. Dikkat edin. Gebelik zehirlenmesibe kadar gider. Mutlaka ölçtürün tansiyonunuzu. Ben bu şikayetler yüzünden eve tansiyon aleti aldım mecbur. Dr um tansiyonunu sürekli ölçmen lazım dedi.