Zeynep15_kls Hanimlar meraba ilk gebeliğim 33.haftadayim hastame çantamızı hazırladım. Kızım için 3 adet yeni doğan beşli hastane çıkışı 3-4 adet zıbın Emzik-biberon Ağız silme bezi Bez - ıslak mendil Bi kaç tane çorap Bi tane penye battaniye bi tane örgü battaniye Kendim için Bi adet alt üst pijama takimi Bi kaç takim iç çamaşırı Bolca ped (hasta bezi alma konusunda kararsizim ) Terlik Göğüs pedi Aldim çantamıza eklememiz gereken başka bişey var mi fikirlerinizi alabilir miyim ??
Lovelies Zeynep15_kls kuzum daha 4 gün oldu yeni dogum yapalı 2 tane grcelik mutlaka bulundur Depend hasta bezinide mutlaka al normal veya sezeryan farketmiyor kanaman oluyor ve cok işe yarıyo ben sezeryan oldum bilgin olsun☺️ Rabbim sağlıkla kavuştursun🙏
Symnrdlkra Zeynep15_kls hasta bezi muhakkak al canım Doğum yapacaksın normal olarak ped işine bile yaramaz hasta bezi çok işe yarıyor Doğumda çok zorladığım için ilk günler idrarımı tutamıyordum hasta bezi kurtardı beni ped işine yaramaz
NurBulut96 Sizin içinn pijama takımı 1 takım yeterli mi onu düşündüm çünkü malum kanamadan dolayı vs kirlenme olasılığı fazla oluyormuş en az 2 takım götürmeyi düşünüyorum ben gecelik tarzında, alt üst giymek biraz daha zorlayabilir
Elif_murat Symnrdlkra ya çok saçma olacak ama bişey sorabilir miyim. Bu depend olandan bende aldım ama onu giydikten sonra üzerine bi daha iç çamaşırı giymek gerekiyor mu acaba ? Bende yavaştan çantamı hazırlıyorum da koysam mı diye düşündüm. Eğer giyiliyorsa büyük beden bi iki tane alırım🙈🙈
Symnrdlkra Elif_murat valla ben hasta bezi üzerine tayt yada pijama giydim kilota gerek yok ama istersen al yanına 1 2 tane 😅