Burcu089 Deletedmom0810 Deletedmom0810 hangi doktor bu? 16. Haftadan itibaren başlar 20. Haftada da hissedilebilir. Bağırsak hareketi olmadığına eminim. Ayırt edebiliyorum yani. Siz hissetmemiş olabilirsiniz, ben ne hissettiğimi biliyorum. Bu ısrar niye anlamadım.
Deletedmom0810 Burcu089 doktorum Acıbadem’de Doçent ismi de Nicel Taşdemir araştırın isterseniz merak ettiniz madem 🙄 ve imkansız olduğunu kendisi söylüyor da bir ısrar yok yanlış olmasın sonuçta bilgilendirme amaçlı yazdım 🙄
Dreamlike Deletedmom0810 benim dr hissetmen normal dedi kızı dan da biliyorum bağırsa hareketi değil bebek harketi bu tecrubeliyim yani:)
olidam62 Deletedmom0810 yani doktorunz demis olblr doğrudur ama inanin bagirsak harekti degil hissettgm güzellik😊🙏
Burcu089 Deletedmom0810 Deletedmom0810 teşekkürler ama gaz ve bağırsak hareketlerini, bebeğin hareketlerinden ayırt edebildiğimi düşünüyorum. Şuana kadar yaşamadığım bir histi. O yüzden dedim
Deletedmom0810 Dreamlike ikinci gebeliklerde zaten durum Farklı ilk gebeliklerde 20. Haftadan önce hissedilmiyor ben onu söylemiştim ☺️ Doktorum öyle bilgilendirdi daha doğrusu 🙏🏻
Zuleyha85 Bende 16+4 üm ama bende bi hareket hissetmiyorum sadece sol kasık agrısı var çok şiddetli 😥
olidam62 Zuleyha85 uzulme gusel anne bnde hissetmiorm we hatta ben hissetmistm bi kaç gundur hissedmyrm norml diolar ama bakalm..yarin bi hastnye gtmyi dusunyrm
olidam62 Zuleyha85 yani arada oluo tabii bence cok takma gerci sana diorm.ama bende takıntılıyım yarin ola hayrola🙏