Tugbakturk Merhaba arkadaşlar 28 haftalık hamileyim. Bebeğe anne karnında ençok ne kilo aldırır acaba meyvelerden?
Mr1517 Tugbakturk Hepsinden yedim imkanın varsa ye ben hemde öyle böyle değil yiyiyordum ama en çok muz aldırıyor öyle biliyorum ama hepsinin etkisi vardır
Anm Tugbakturk neden kilo aldirmak istiyorsun? drun azmi kilosu dedi? yoksa sanami az geliyor, cünkü 6,7 ayindan sonra bebekler hizla kilo aliyor dogumun zorlaşır sonra
Tugbakturk Muzu çok fazla tüketiyorum da başka varmı ki acaba merak ettim :( sizler kaç haftalık hamilesiniz acaba ?
anapanda12 En başta muz kaşar peynir süt ceviz içi badem sade maden suyu müsli gevrek pekmez bebe büskivisi dondurma bunlar burdan öğrenip yediklerim
Dane_1 Tugbakturk ımom omega kullanın kesinlikle ayrıca kaymak muz kaşar ve protein ağırlıklı beslenme benim bebeğim 38 haftada şuan 3600 biraz fazla benimki ama
Nurpamuk Tugbakturk canım benim 15 günüm kaldı doğuma bebeğim küçük olduğu için doktor et tavuk özellikle de balık önerdi haşlanmış yumurta beyaz peynir yoğurt süt ve bolca sebze
Seda05 Tugbakturk kaşar peyniri süt muzlu süt muz pekmez yeşillik maden suyu yeşil mercimek kırmızı et balık kuruyemiş yoğurt haşlanmış yumurta kaymaklı dondurma