sulehanim Merhaba hanımlar 18 haftalık gebeyim herkes hareketleri soruyor ama ben hala bebişimin tekmelerini hissetmedim sizce normal mi siz ne zaman hissetmeye başladınız🤔
Oglusum89 sulehanim normal cnm 21. haftaya kadar hissetmeyen oluyor ben 19. haftamda hıssetmeye baslamıstm azar azar dımdı 27 haftalıgız baya baya hıssedıyorum artık ☺️
NeslisahGamze sulehanim bende hissetmiyorum diye başlık açmıştım 18+5 oldum hala hissetmiyorum sorun yokmuş özellikle ilk gebeliklerde 21 haftayı buluyormuş
Fatmakaan sulehanim gayet normal cnm doktorum ilk gebeliklerde genelde gec hissedilir demişti 21.haftada hissetmeye başladım ben de bir de herkes de farklı
Neyzen15 Ben 22 haftaya girdiğimde hissettim çok normal canını sıkma ilk his biri parmağıyla karnımı okşuyor gibiydi tabi çok küçük hareketlerle :)
Fatmaaldmr Sibl8 göz seğirmesi gibi minik hareketler zaten elimi koyduğum da hissetmiyorum dışardan bakıldığında oynadığı belli olmuyor yani bunun için biraz daha zaman ☺️😁
Deletedmom133 sulehanim canım 25 haftaya kadar normal ben 18+2 de hissettim balonduk gibi 19 da tekme 🥰