Ftmaylcn 29 haftalığım bebeğim ikiz. Doktorum erken doğum olabileceğini söyledi. Daha önce bu haatanede doğum yapan varsa yazabilir mi ücretleri ve ilgileri nasıl?
Reparista Ftmaylcn canım ücret konusu danırım domtorlar arasınd farklılık gösterebiliyor bende oraya gidiyorum henüz doğum yapmadım ama genel itibariyle temiz bir hastane diye düşünüyorum hijyen konusunda
Serrakus Serife_27 canım fiyatı kimle konuştun doktorları yoksa doğum kocuylami km veriyor bilgiyi bende medikale gidiyorumda
Ftmaylcn Serife_27 merhaba bisey daha sormak istedim size benim doktorum bebeklerimi 3 boyutlu ultrasonda göstermedi hiç sizinki gösterdi mı?
littleangel Aslında ebeleri, ilgilerini falan ben de çok merak ediyorum.. doktorumdan şuana kadar memnunun ama bakalım 🤷♀️
Ftmaylcn littleangel bende çok memnunum nida hanımdan. Hastanenin tüm doktorları çok iyi ilgi alaka süper derecede zaten
Ftmaylcn Reparista evet hastane çok temiz o konuda hemfikirim. Ücreti danışmanlıktan mı öğrenmek gerekiyo
Reparista Ftmaylcn evet canım doğum koçu var fatma tapan o ilgileniyor fiyat oda süslemesi fotoğraf çekimi gibi kısımlar için
gmz27 Ben de bu Salı günü Sezen Buko ya gittim, ilk kez gittiğim için biraz soğuk geldi ama sorduğum her soruya cevap verdi. İkinci gidişimde belki daha güzel anlarımız olur☺️ Yine de doğuma kadar devam etmeye kararlıyım Sezen hanımla
gmz27 Reparista ben öğle arasına yakın randevu almıştım belki yorulmuş olabilir canım sağolsun yine ilgilendi ama da cıvıl cıvıl neşeli bir şekilde hayal etmiştim öyle bir durumla karşılaşmadım. Size karşı nasıl? Ben ilk kez gittim diye mi öyle geldi acaba?
Reparista gmz27 bende iki kez gittim sadece dediğin gibi çok aşırı cıvıl cıvıl değil canım ama çok ilgileniyor
gmz27 Ben öğretmenim de canım hamileliğimi memlekette öğrendim. Geldiğimde bir kez Ncr ye Abdulhamit Soysala gittim aslında o da iyiydi ama hastaneyi önermediler, ikinci kez de Sezen Hanıma gittim işte. Artık karar vermek istiyorum:(
Reparista gmz27 bende öğretmenim canım 😊 Ncr ye daha önce bende gittim farklı doktorlara ama öncelikle hastane sonra da doktorlar konusunda kesinlikle eledim doğumuma baya az kaldı ben sezen hanımla devam edeceğim ben