Merhaba arkadaşlar 13+6’dayım ve 12. Haftadan itibaren folik asiti bıraktım. Sonrasında herhangi bir takviye vermedi doktor. Olması gereken böyle mi yoksa almam gereken takviyeler var mı?
    Busra_2308 canım ben de 11+6 yim ama bıldıgım kadarıyla Kan ilacı bazı vitaminleri vermesi lazım dıye bılıyorum ama ben
      Busra_2308 bende 16haftaligim folik asit biraktiktan sonra doktorumun tavsiyesiyle decavit multivitamin coladen d vitamin damlası ve magnezyum kullanmaya başladım
        Sermec kan ve idrar sonucuma baktı şimdilik gerek Yok dedi ama burada yorumları okudukça bir şeyleri eksik hissediyorum sanki
          Busra_2308 BIlmıyorum cnm benım bıldıgım kadarıyla 12. Haftadan sonra kan ilacına d vıtamınıne başlanıyor ama yanlış bilgi de vermek istemem
            Busra_2308 doktorum önerdi onuda . İçinde 18tane vitamin var . Demir eksikliğim vardı sanırım onun için
            Demir ilacı, multivitqmin ve balık yiyemiyosan balık yağı öneriyor genellikle doktorlar üç aydan sonra.
            Busra_2308 12 haftaya kadar decavit kullandım 12 haftadan sonra devid 3 damla kullanmaya basladim doğuma kadar kullanmamız gerekiyor damlayı ve bu ilaçları sağlık ocağından temin edebilirsiniz
              Busra_2308 Bana 12.haftadan sonra doktorum devit 3 decavit ve kan ilacı verdi canım kan ilacı en önemlisi zaten
                Seda_123 o sonuçlara iyi gerek Yok şimdilik dedi, tekrar kontrolüm var o zaman isteyeyim ben de
                Busra_2308 ben 16+5günlüğüm hala folikasit kullanıyorum ısrarla tekrar alayımmı kutu bitti dememe rağmen evet devam dedi şimdi burda okuyorum 12 de bırakmış çoğu anne 😞eksik hissettim suan
                  Bende folik asiti bıraktıktan sonra yalnızca demir ve omega 3 kullanıyorum.
                  12. Haftaya kadar folikasit kullandım çok halsiz kaldığımı çok çabuk yorulduğumu hep uyumak istediğimi doktoruma ilettim 12 den sonra doktorumun tavsiyesiyle decavit pronatal ve coledan-d vitamin damlası(3 damla) verdi şuan kullanıyorum