Merhaba arkadaşlar 13+6’dayım ve 12. Haftadan itibaren folik asiti bıraktım. Sonrasında herhangi bir takviye vermedi doktor. Olması gereken böyle mi yoksa almam gereken takviyeler var mı?
3. Aydan sonraki takviyeler ?
Busra_2308 canım ben de 11+6 yim ama bıldıgım kadarıyla Kan ilacı bazı vitaminleri vermesi lazım dıye bılıyorum ama ben
Busra_2308 bende 16haftaligim folik asit biraktiktan sonra doktorumun tavsiyesiyle decavit multivitamin coladen d vitamin damlası ve magnezyum kullanmaya başladım
Sermec kan ve idrar sonucuma baktı şimdilik gerek Yok dedi ama burada yorumları okudukça bir şeyleri eksik hissediyorum sanki
Esraozturk92 decavit ne için peki
Busra_2308 BIlmıyorum cnm benım bıldıgım kadarıyla 12. Haftadan sonra kan ilacına d vıtamınıne başlanıyor ama yanlış bilgi de vermek istemem
Sermec doktorumla görüşünce sorayım o zaman ben de söylediklerinizi
Busra_2308 doktorum önerdi onuda . İçinde 18tane vitamin var . Demir eksikliğim vardı sanırım onun için
Demir ilacı, multivitqmin ve balık yiyemiyosan balık yağı öneriyor genellikle doktorlar üç aydan sonra.
Busra_2308 12 haftaya kadar decavit kullandım 12 haftadan sonra devid 3 damla kullanmaya basladim doğuma kadar kullanmamız gerekiyor damlayı ve bu ilaçları sağlık ocağından temin edebilirsiniz
Melos58 teşekkür ederim, ben de söyliyim doktoruma bunları
- Düzenlendi
Busra_2308 Bana 12.haftadan sonra doktorum devit 3 decavit ve kan ilacı verdi canım kan ilacı en önemlisi zaten
Seda_123 o sonuçlara iyi gerek Yok şimdilik dedi, tekrar kontrolüm var o zaman isteyeyim ben de
Busra_2308 ben 16+5günlüğüm hala folikasit kullanıyorum ısrarla tekrar alayımmı kutu bitti dememe rağmen evet devam dedi şimdi burda okuyorum 12 de bırakmış çoğu anne 😞eksik hissettim suan
Bende folik asiti bıraktıktan sonra yalnızca demir ve omega 3 kullanıyorum.
Rabia5541 benim de bitmeden bıraktırdı, yaklaşık 2 ay kullandım folik asit
12. Haftaya kadar folikasit kullandım çok halsiz kaldığımı çok çabuk yorulduğumu hep uyumak istediğimi doktoruma ilettim 12 den sonra doktorumun tavsiyesiyle decavit pronatal ve coledan-d vitamin damlası(3 damla) verdi şuan kullanıyorum