Yavruceylan Hanimlar 34+6 yim rahmimde acayip batmalar oluyo sanki yarami desiyo birisi yarinda doktora gitcem ama suan cok var acile gitmeme gerek varmi sizce?
Muallimehanim Yavruceylan Dün aynı postu ben açtım. Vajinam komple ağrıyodu. Acısından yürüyemiyodum düşün. Bugün de var ama biraz hafiflemiş şekilde. Herkes normal olduğunu söylüyor. 34 haftalığım bu arada
Duyguveminigi Yavruceylan eger acikligin yoksa evet normal cnku bebek assgiya basmaya basladi artik 😎
Mavilianne Yavruceylan Bende normal diye biliyorum canım. Benim sızlıyordu hatta doktora söyledim normal dedi yine de
Yavruceylan Duyguveminigi acikligim olup olmadigini henuz bilmiyorum maalesef iste ondanda tirstim biraz😊
Duyguveminigi Yavruceylan ozaman soyle kasilmalarin varmi peki bebek bi yerde toplanip sertlesiyomu surekli duzenli olarak
Yavruceylan Duyguveminigi evet hep bi kosede tas gibi oluyo hemde surekli hep sag tarafimda sanki dugum gibi oluyo
Duyguveminigi Yavruceylan eger kasilman varsa zaten dr a soyle aciklgin varmi ykmu bakar ozmn ogrenirsn sknti yktur ins cnm
Yavruceylan Mavilianne iyi bari o zaman gitcektim doktora esim isten izin alamadi yarin insallah bakalm