Nur9286 Merhaba güzel anneler 35 haftalık olacağız bugün ama doktora gittim bugün bebek 36 +3 gözüküyor 2 hafta sonra alırız diyorlar çünkü mecburi sezeryan olacağım ama korkuyorum ya 🥺🥺ne çabuk geçti ben anlayamadım sizde öylemisiniz sürekli ağlamak geliyor içimden korkudan mı anlayamadım 🥺🙄 moral için açtım postu💝
Yamo Nur9286 merhaba benim de bebeğim önde gidiyor şuan 34+ 0 ım ama doktora göre 2 hafta ilerideyim bebeğinizin kilosu kaç ileri de olduğunu için mi sezeryan dedi size de
Mervecrbg Nur9286 bende 25+1’im ama aklıma doğum geldikçe panik atal geçirecek gibi oluyorum Allah yardımcımız olsun🤲🏼
Nisannasell Nur9286 ayyy canım valla aynı dert bendede var 19+5günlük hamileyim ama aşırı derecede doğumdan korkuyorum ve bu korkumu nasil yencem bilmiyorum😥
Nur9286 Yamo hafta olarak önden gittiği için birde daha önce sezeryan olduğum için sezeryan dedi hiç istemiyordum aslında sezeryan olMak ama sağlıkla gelsinler de gerisi boş 😊💝
Ylmz52 Bende 37 hAftalığım. 10 gün önden gidiyor Kuzucum:) Perşembe kontrolüm var ne diyecek doktor iple cekiyorum birde makat geliş bebeğim