bebekkaradag 12+3 haftalık hamileyim. Yakın tarihlerde olup cinsiyet öğrenen var mı? 😍 Kaçıncı haftada belli oldu?
ZeynepAkyapnKo bebekkaradag canım ben bugün öğrendim 10+5im ama bebek 1 hafta büyük 11+5 bugün doktor %51 erkek dedi. 2 hafta sonra gel kesin söylerim dedi 😌🙈
Sedaekici bebekkaradag benim 10. Haftada erkek dedi. 12+2 de tekrar erkek dedi ama kesinleşmesi için biraz daha zaman gerekio dedi
Elif1ekim bebekkaradag cinsiyet ya kız ya erkek aslında ama canım benim doktorum prof ve cihaz 4d idi 12 Haftada erkek 16 da kesin kız dedi sakin inanmak azıcık bekle biz şaşırdık mesela dedikdedik doktor yanilmaz koca prof ama o onu la değil cinsiyet oluşması14 . Haftada tamamlandığı için ve hiçbir doktor kemik yapısı bilmem ne yalan o bilemiyor yani bence bekle bizim gibi şok olma 🙂))))
Candemirmom Şuan 26+4oldum ama 10. Haftada doktorum erkek gibi görünüyor demişti ve 2 li taramadan itibaren kesin erkek dedi
Hatce06 bebekkaradag ben 14 de ögrendim erkek dedi 16 da tekrar gittim yine erkek dedi pipisini bile gösterdi😂
jrarya Özele gidiyorum bende 12+5 te pazartesi gittik baştan erkek gibi geldi detaylı bakınca ikili test için kız gibi geldi dedi doktorumuz yanıltmamak adına daha sonra bakalım dedi 14+5 te tekrar gidicem sırf cinsiyet için bi ay daha bekleyemiyorum
KymetKaplan bebekkaradag 17 ye kadar kesinligine inanma derim ben tahmin bile almadım sonradan üzülmemek için 15+5 im