Meralll Merhaba, benim de bugün 5+4😊 dün doktora gittik keseyi gördük çok şükür 🤲🏻 Kalp atışlarına 10 Ekim gibi bakalım dedi. Haftaya da tekrar gel gelişimini takip edelim dedi. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gelişim süreci olur. Benim de iki kaybım var o yüzden hemen kan sulandırıcı iğneye başlayalım dedi,dün başladık. Mayıs ayına kadar hepimiz için güzel bir süreç olsun, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah.. Allahım olmayanlara, isteyenlere de nasip etsin..
Mathteacher Fadime3543 amin inşallah yarın ben de duyarım. allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım 🤲
Mathteacher Kızlar allah aşkına bilen benimle aynı durumu yaşayan varsa benimle paylaşsın. Ben bugün 8+3oldum.ultrasyında da böyle görüldü .6+4 te kalp atışını duydum bugün doktora gittiğimde kalp atışı yok dedi ama bebek tam gününde gerileme yok dedi 3 gün süre verdi eğer kalp atışı olmazsa kürtaj olacam. Ve iki gündür bayağı gazım vardı doktora bunu söylemeyi unuttum acaba bundan da kaynaklanıyor olabilir mi? Sohbette bir arkadaş gazdan dolayı kalp atımını iyi duyamadım diye yazınca aklıma bu geldi. Lütfen bilenler bişeyler söyleşin nefes alamıyorum
Mathteacher Kızlar allah aşkına bilen benimle aynı durumu yaşayan varsa benimle paylaşsın. Ben bugün 8+3oldum.ultrasyında da böyle görüldü .6+4 te kalp atışını duydum bugün doktora gittiğimde kalp atışı yok dedi ama bebek tam gününde gerileme yok dedi 3 gün süre verdi eğer kalp atışı olmazsa kürtaj olacam. Ve iki gündür bayağı gazım vardı doktora bunu söylemeyi unuttum acaba bundan da kaynaklanıyor olabilir mi? Sohbette bir arkadaş gazdan dolayı kalp atımını iyi duyamadım diye yazınca aklıma bu geldi. Lütfen bilenler bişeyler söyleşin nefes alamıyorum
Ruhsuz Mathteacher Allah korusun kalp atışı olmasa nasıl gelişimi normsl dedi keşke hemen başka doktora da görünseydiniz belki cihaz kaynaklı sorum vardır
Ruhsuz Mathteacher o ne biçim laf yaa Tövbe tövbe, acile gitseniz şimdi fırsatınız varsa tabi içinizde kuşku olmasın çok stres yaparsanız bebeğe zarar verirsiniz Allah korusun hadi bir an önce gidin lütfen ihmale gelmez
Mathteacher RuhsuzAcile gidecek bir durumun yok ki ne kanamam var ne ağrım hatta canım turşu çekiyor .öncelikle gaz sorunumu bitirmek istiyorum iki gündür bayağı çektim bu da benim küçükte olsa bir ümidim işte
Ruhsuz Mathteacher sancım var diyin düştüm deyin yalan ama Allah affetsin bir seyler diyin ama nasıl rahat edeceksiniz
Mathteacher Ruhsuz Bu gece sabaha kadar dua edecem rabbim bebeğimi bana bağışla diye sabah saat 8 de inşallah gideceğim
Ruhsuz Mathteacher Rabbim bağışlasın cnm mutlaka haberdar et olur mu merak ederim güzel haberler Al İnşAllah cnm.
Mathteacher Ruhsuz evet canım gittim bebeğimi kaybettim kürtaj için Salı’ya kadar zaman verdi . Kendi kendine düşebilir diye