Betuel11 mltmkrsd ama vajinadan değildi banada yaptı ucu fırça gibi bişeydi ta rahme kadar soktu farklı şeylermi acaba
Deletedmom133 123456M benim anlık gelişti zaten sezeryan olacağım kesin di nst de şancı çıkınca baktılar herkesin bir olmaz benim acımıştı açıkçası
Ferina 123456M benim doğumuma 9 hafta felan var.doktoruma sordum hocam çatı için muayene yapacakmısınız diye ... onu düşünüp strese girme belkide hiç gerek kalmaz dedi .azıcıkta olsa rahatladım😊
Arendeniz 37. Haftadan itibaren yapılıyor kendini kasmazsan canında yanmaz gayet rahat geçer hem de doğumun için daha rahat bilgi alırsın ☺️
minnakmina 123456M doktorun eli hafifse agrımıyor rahim geniş oluncada acımıyor bazı doktorlar çok acıtıyor
BernA11 123456M 37. Haftada yapılıyo cnm 2 parmakla 4. 5 sanıyelık bsey kasmassan kendını hıc acı olmuyo
Premsescik 123456M korktuğunuz kadar büyütecek birşey yok acı fln olmuyor merak etme kendini kasmassan hiç bişey anlamassn 10 saniyelik bi durum en fazla
Serpilsaltikalp 123456M benim ilk gebeliğimde 38. Haftada yaptı. 2.3 saniye falan sürdü herhalde. Acıyor diyenler kendini mi kasıyor acaba. Parmagının ucuyla baktı resmen. Hiç canım acımadı
Birkucukumut 123456M dogumdan korkmayıp catı muayenesınden korkan bır ben 🙄🙄 normal degılım kabul edıyırum ama catı muayenesı korkutuyor
Busecngz 38.haftam bugün oldum. Hiç anlatılanlara kulak asmayın. Sadece insan cekiniyor haliyle ama can acıtıcı hiç bir sey yok. Boşuna stres yapmışım
silacetin88 123456M 38.haftada yaptı bana doktorum hiç kasma kendini gevşe rahat ol parmağıyla bakıyo inan bi acısı yok ben bu kadar mı yani demiştim doktora 🤣