PembeLia Doğumun kolay olması için yapılabilecek hareket, egzersiz, spor, pilates hiç farketmez bilgisi olan önerisi olan tecrübesi olanlar fikir verebilir mi.😊
Dicle0103 PembeLia bende bugün öğrendim ahududu cayi dogumu kolaylastiriyomus internetten arastirdim gercektende oyleymis bide dogumdan sonra rahmin daha guzel toparlanmasinada yardimci oluyomus bileniniz var mi
Alinmavi PembeLia plates harici her seyi yaptim ama cok zor dogurdum. Yapi meselesiymis catim dar olunca. Dogumhanede doktor keske pilates yapsaydin dedi valla. Bence yavas yavas pilatese baslayin. Digerlerini de yapin ilave olarak tabi ama doktor onerisi pilates.
Sevcannn Ben bugun platese yazıldım ve cok iyi geldi bana güzel bişey hem eminim doğum için çok iyi bnce riski olmayan her anne adayı yapmalı hem çok eğlenceli ya
ggzmkrcc Sevcannn doktorunuza danıştınız mı? Bende gitmek istiyorum da sormak aklıma gelmedi riskli bi gebeliğim yok ama
Hasgulselin Yıllardır plates yapıyorum hamile olduğum ilk günden beri hiç bırakmadım. Onun dışında hergün bir saat yürüyorum. Plates kaslarımı çok rahatlatıyor. Ama doktor onayı olması lazım tabi. Şuan 28 haftalığım karnım çok büyüdü. Ama hiç ağrım sızım yok çok şükür.
deletedmom11 Sen geL ben seni ağrısız sızısız doğurturum 😂😂 spor yaptırrm iki güLdürrm güLerken doğurursn bacm 😂😂