Heisenberg Canselozan Biraz hızlı gitmişsiniz ama öyle çok abartı değil. 30-40 kilo alanlar var hamileliği boyunca. Son aylarda kilo alımını takip edemiyorsunuz zaten çok hızlı ilerliyor. Geceleri yemek yemeyin kısa yürüyüşler yapın yeterli olur bence☺️
Akademisyenanne Canselozan 24 haftaligim. 55’le hamile kaldim. 7 kilo almisim. Doktor her ay icin bir kilo almanda mahsur yok dedi. Yine de dikkat ediyorum.
Evinanne Canselozan bende 52 ile hamile kaldım en son 60 olmuştum🙊 25 haftadayız henüz ama ben çok dikkat etmiyorum canımın istediği herşeyi yiyorum🤣
Kizkalesi Canselozan 67 ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum iki hafta önce 75 ti yani şimdi ne bilmiyorum. 22haftalığım başta çok takıodum artık umrumda değil 😂
nilaylaylaylay 54 ile hamile kalıp 32. Haftamda 69 kiloyum tamm 15 kilo aldım. 20. Haftaya kadar 3-4 kilo almıştım gerisi ondan sonra oldu. Ama yalan yok sağlam yiyorum. Doğum kadar 75 le bitirsem şükretcem
Arzu61 Canım bende senin gibi 65 kilo ile hamile kaldım 24 haftalık oldum ve 70 kiloyum. Doktorum çok normal olduğunu söyledi
Karamelek- Canselozan Canselozan ben 28 haftadayım şuana kadar 5 kilo aldm en son 1 haftada 1 kilo aldım doktorum buna bile fazla dedi tuz şeker yeme dedi ki yemiyorum zaten ve günde 1 saat yürüyüş yapyrm