FahriyeztrkYcel Merhaba 😃 bu hafta ikili taramam var normal muayene de mi ense kalınlığı ölçülüyor ?yani muayene ücreti verip mi sadece ?kan tahlili isterse extra ücret mi talep ediliyor ?kendimi ona göre ayarlamak istiyorum kızlar
Zhrnc FahriyeztrkYcel canım muayenede 70 TL verdim ense burun vs ölçtü Kan içinde 60 TL verdim Zaten ikili test direkt olrk kan testi diye geçiyor
Bahaaar FahriyeztrkYcel merhaba öncelikle iyi sonuç alırsın inş🙂 normal muayene oluyor idrar ile kan tahlili ek ücret oluyor bende geçen hafta yaptırdım sonuç super cıktı darısı başına inş 🙂
jrarya FahriyeztrkYcel benim doktorum hastanede değil özel muaynehanede olduğu için muayenehanesinde muayne etti ultrasonla 40 45 dk bebeğe baktı ense kalınlığı burnu boyu parmakları kalp kapakçıkları beyni vs birden fazla ölçüm yaptı daha sonra bi laboratuvara yönlendirdi anlaşması varmış gittik orda kan verdik. Doktorumuza sdc her zmn ki muayne ücretimizi verdik ekstra bi ödeme almadı laboratuvarada kan testi için ödeme yaptık sadece. Eğer hastanedeyse doktorunuz hastanenizi arayıp danışın dilerseniz
Mel_yuz FahriyeztrkYcel canım 81 tl muayene ücreti verdim doktor ense kalınlığına burun kemiğine kan dolaşımına baktı sonra kan vermemi söylediler ona 150 tl verdim
FahriyeztrkYcel Zhrnc o zaman extra olan bir tek kan tahlili gerçi hastanelere göre fiyatları değişiyor inşallah cuzi bişeydir 😀 bebiş bizi doktor doktor koşturmaya başlattı çünkü🤷♀️
FahriyeztrkYcel Bahaaar inşallah canım inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı haberler olur🙏❤ Keseyle kalp atışını duydum bide şimdi gidicem bazen çok merak ediyorum hala ordamı acaba diyorum🤭😊
Bahaaar FahriyeztrkYcel inanırım her ay daha büyümüş oluyor her ay aynı duygu sevinç gözyaşı Rabbim herkesin çocuğunu bagislasin 🤗😚