Xedice_rufullaeva bayazferhadova hecbirsey elememisem bu gune qeder her seyi sag olsun qaynanam eledi korpe usaq kimi baxdi mene yemeyimi cayimi suyumu qabagima getirdi qoydu allah razi olsun
Gulmira21_ Hemise bele aktiv olaq kimin sualı olsa digerlerimizden soruşsun deyesen çox adamda ilk hamiləlikdə menim kimi menim hamiləliyin demek olarki ürək bulantisiz keçib ama başqa çətinliklərim çox olub gah sonum qabagda idi gah dedilər usaqlig boyum godekdi hey hamilelyim streslə heyecanla kecib 😔😔 Alllahim hamımıza sağ salamat balamizi qucagimiza almagi nesib etsin mende İnsallah qiz anasi olacam🤗🤗🤗
_AykA_ Gulmira21_ He canim çoxumuzda ilk hamilelikdi.Tecrübesizik,hergün birşey olur adam qalir kimnen soruşsun.Yene baxma bir birimize destey olariq.İnşaAllah birgün uşaqlarla bağli yazişariq 😊 Qazi ve s, problemlerini 🙏🏻
Ssss Gulmira21_ InsAllah sag salamat dogular. Probleminiz ne oldu ki nece heftelikdi indi? Meninde ilk 3 ay pb
Gulmira21_ _AykA_ İnsallah canım hardasa körpə uşaq görəndə ürəyim gedir son zamanlarda öz balami qucagima alacagim günü səbirsizliklə gözləyirəm əvvəllər bele deyildim son zamanlarda yaman usaqlara qarşı həssaslamisam🤗🤗🤗
_AykA_ Gulmira21_ Hormonlardandi)) Hamiya bir vaxt olurki analiq hissleri gelir.1 neçe il evvel mene çatmirdi bu hissler.İndi bir neçe ayi gözlemeye sebrim yoxdu 🙈 Paltarlara baxiram deli oluram,birde onlarin içinde bebişi görmek nece qeribe olacaq
bayazferhadova Gulmira21_ jan demek olar eyniyik) mende 18+6 , usagliq boynu nechedi ki dediz qisadi?
Gulmira21_ Ssss sonum qabagda idi birdə usaqliq boyum gödək idi çox vaxtim yatmaqla kecirdim demək olar ki iki aydır yataq rejimində idim indi şükür qalxıram ama yenədə heç bir iş görmürəm
Gulmira21_ bayazferhadova ama yenede hekim çox hərəkət etməyə imkan vermir deyir aparata güvənmək olmaz birde səhv ölçürlər ona görədə gozləməyi deyir ki sonra bir peşmançılıq olmasin
bayazferhadova Gulmira21_ tikish qoyublar? hekiminiz kimdi? men de yatagda oluram chox vaxt ammq uje darixiram otururam gezirem evde cixiram qonag falan gedirem. evde de yumgul isleri gorurem agirlari yox
Gulmira21_ bayazferhadova mende sənin kimi çox bezirdim mende indi qalxıram qonaq gedirəm ama iş görmürəm olmaz çünki sende gormesen məsləhətli olar birde çalış boş vaxtlarında uzan mən çox vaxt uzaniramm bəzəndə biraz qalxıb gezirem otururam yene uzaniram