Ayise _AykA_ salam qizlAr sadece maraqdan soruwuram Allah ne pay verse saglam olsun teki aranizda cinsiyet hesabliua bilen varmi ve dogru cixirmi?
_AykA__ Ayise Salam can.Tebiiki Allaha gurban olum.Sadeca maragdida) Mamam duz sepmişdi başima.Men görmeden.Amma 2 hereketide elemişdim 😂 Hem burnuma hem saçima el vurmuşdum))
Elininanasi Ayxan2020 cox sagolum yaxsiyam siz necesjz.gec cevap veridm uzrlu sayin bebis imkan vermri😀
_AykA__ Elininanasi Doğurdann.Mene didiler düzdü gir bax baxmadim men.Az galmişdi öyrenmeyime.Mamam çox el gatmişdi özüne)) Bütün gün gizlin elinde duz arxadan başima atirdi 😂 Mende direşmişdim 2 hereketide eliyirdim esebleşirdi))
AnneSeki rabiayildiz hangisi guzel sezeryan yapiyo orda mehshur?hangi hastane filan?lutfen yardmci olurmusun.bide fiyat kac oluyo sezeryanda?
rabiayildiz AnneSeki şimdi sen türk olmadığın icin sigortan yok sezaryan 3 bucuk bizim icin sana daha pahalı olabilir doktorla yüz yüze konuşman lazim indirimde yapabilir konuşmaniza bağlı doktorla
_AykA__ Ruqeyyam_2018 Guya gizlin duz atillar başiva.Sende onnan sonra bilmeden elivi saçiva vursan qizdi.Burnuva vursan oğlan.Köhne inanclardida eliyiller))
_AykA__ Ruqeyyam_2018 Üzüylede yoxlamaq olur.Üzüye ip bağliyib qarnivin üstünde tutursan.Daire kimi firlansa qizdi.Duz qabağa arxaya getse oğlan.Yerlerini sehf dimişde ola bilerem 🤦🏼♀️ İnternetde var bele üsullar))
Ruqeyyam_2018 _AykA__ onsuz az qalıb örgənməyə 😄 sadecə sən dedin mamam duz tökür o maraqlı gəldiki duz nə məna 🙂
Meleyke97 _AykA__ aha maraqli geldi ne yazim internete bu haqqda cixsin?🤣 Kaw deqiq bilseydin urehim partdadi kiz🤣
_AykA__ Elininanasi Caan tesevvür eliyirem.Allaha gurban olum ele bil adami uşağa hazirliyir.İnanki geceler yata bilmirem.Gündüz voobşe yuxu diyilen şey yoxdu.İndiden yuxusuzluğa öyreşdirir
_AykA__ Elininanasi Baci diyiller uşağa 0-3 ay az alin ne alsaz çalişin 3-6 ay alin tez böyüyür.Düzdü 🤔
_AykA__ Elininanasi Birdeki uşaqçun şampundu kremdi pişmece üçün olan ve s. bunlari aptekden alirsiz? Yoxsa uşaq mağazasinnan?
Elininanasi _AykA__ he can duzdu.usaga baxr.2900 doguldi. 1ayliq olanda 3 ayliq paltarlarini geyrdi😂2 ayliqdi 0-3 ayliq gelmir uje.3-6 ayliq geyir oda cox dar gelir.mende cox aldim kas almazdim.hamsi qaldi orda.boyu uzundu deye cekir paltarlari yazix😀
Elininanasi _AykA__ aptekden can tebikide.ne qederse eyni markadan marketde olur oolsun steril temizi aptekdedi