_AykA__ Rasev Baci xestexana chantasini nechenci heftede hazirladin? Birde neler alinib goyulmalidi ichine?
Rasev _AykA__ men hazirlaya bilmedim gozelim qorxudmayim sizi ama qanaxmaya dusub geceynen ks olunmusam dogum hekayemi oxu yazmisam burda🙈harda dogusu fikirlesirsen ozelde ya dovletds?
Ruqeyyam_2018 _AykA__ 9 həftəm tamam oldu bugun şükür hər şey yaxşıdı amma ürəy bulanma qaytarmaq olmasa
Elininanasi Ruqeyyam_2018 can😪 Mende pis olmusdum qusmagdan iyrenmekden Doğuş aninda bele kusmagim gelirdi
_AykA__ Nurane001 salam baci 🙋🏼 Nese almisiz uşağa? veya xestexana üçün. Melumatim yoxdu doguş eden var sehfede görek neçenci hefteni meslehet görecek
Ruqeyyam_2018 _AykA__ məndə qızımda 9 aya qədər davam etdi doğuş stoluna çıxa çıxada qaytarırdım o dərəcə yəni
Nurane001 _AykA__ bele hele hecne almamisam. Bacim ayin axiri yatir .o getsin gelsin onan maraglanacam ..
Ruqeyyam_2018 _AykA__ bunda inşAllah elə olar yoxsa bu ürəy bulanma qaytarma cana yıgır məni bunun dərdinnən hr şeydən soyuyuram
_AykA__ Ruqeyyam_2018 mende urey bulantisi keçdi şükür.amma herşeyden iyrenme qalib.Tava qazan herşeyden iyrenmişem evde qazan qalmiyib day)) Sizde 2 ci uşaqdi?