_AykA__ Aykam123 Mende keçen hefte grip olmuşdum.Ne eledimse öz vaxtinda keçdi getdi.Çaliş isti suplar iç.Saç diblerin niye ele olsunki.Hekimivi yiğmisan?
Aykam123 _AykA__ yoo, yığmamışam. Saçımın elə olmağı keçdi, 3_4saat elə oldu. Amma qrıp qalır. Ağır deyiləm, amma burnum tutulur, narahat edir. Azərbaycan bütün qripdiye. Bezmişəm vallah
_AykA__ Nurane001 Salam can.Mende beledeee deli olmasam yaxşi 🙈 yidiyimi içdiyimi özümede etrafimada zeher eliyirem.Elacim olsa yediyim herşeyi labaratoriyaya göndererem yoxlanişa 😂 Sende nece keçir?
Nurane001 _AykA__ sukur yaxsiyam baci .dunen getddim uzi sukur Allaha her sey yaxsidi.saba20 heftem tamam olur .hekimim dediki dopler getmelisen 21 hefte keciremde .dopler ferqi varmi qizlar sizce.Hekimim merkezi klinikadadi orda dopler dedi get .oda 86 m dopler bahadi mence.camal deyirler,rauf deyiler yaxsidi kimdese hansininsa nomresi yoxduki
_AykA__ Aykam123 Hee havalar normal keçmir axi.bütün xestelikdi.Keçer İnşaAllah.Mandarin zad çox yi.C vitamini
bayazferhadova Aykam123 ilk heftelerde chox getmisem men de tualete, sonra biraz duzeldi, indi yene basliyib((
Aykam123 _AykA__ elə C vitamini ilə biraz düzəldim. Amma bu gün də yüngül ağrılar olur. İfritə özünü unutdurmur ki))))))
_AykA__ Nurane001 Bütün gün evde.Ne qeder oturmaq olar.Ye TV ye bax.Beynime gic gic şeyler saliram.Yediyim içdiyimle dalaşiram))) bekarçiliqdan
bayazferhadova Nurane001 kimdi hekiminiz merkezide ? dopler 23 cu hefte tamam olandan sonra gedirler axi tezdi sene. camala 2/3 ay qabag yazilmaq lazimdi
_AykA__ Nurane001 Tanimiram heçbirini.Amma hekimin ne vaxt dise o vaxt get.her hekim bir gösterişi.Senin öz hekimin seni hamidan yaxşi taniyir.21 deyibse 21de get.Mesuliyyetsiz yanaşma
Nurane001 bayazferhadova Ramin Salahov .ne bilim baci mende esitmisdim 22 deyirler getmey..nomresi nece tapa bilerem bir maraglanim belke yer tapa bilerler.
Nurane001 Qizlar suzdede bele olur .mende icerde ele bil agirlig gedir bir terefe usaq terpenisin bele olurki .ele bil agir neyise surtib dartib cekirsene harasa ele bi sey kimi olur.Sukurler olsun Allahin boyukluyune .necede gozel bir hissdi
bayazferhadova he lap yaxshi , meni de o suni eledi amma shukur vaxtinda onun yanindan cixdim basga hekime kecdim. men hec razi qalmadim raminden
Nurane001 bayazferhadova he can demisdin yadimdadi.men hele inanirsiz hekim sece bilmirem e keser gore .hamileliyi yola veririem sukur rahat keciridirem deye .amma keser hekim tapmaliyam.inanirsiz usaga ad hele sece bilmirik.
Nurane001 _AykA__ he baci eynen mende eleyem evde butu. Gunu ye ic uzan otur ardaa heyetde gezirem biraz vaxtda getmir.sag salamat insAllah bir gelsin bebisder basimi qarisine .dincelemeye vaxt tapmiyag insAllah