PembeKoala Cookie_the_pomy bu haftalar zorluyor ya bugüne kadar hiç zorlamadı beni kızçem hep gezdim tozdum iş yaptım ama artık dinlen diyor bana :) bende yatıyorum bütün gün ama yinede 38. Haftadan önce gelmezse iyi olur tabi :))
Tskrncngz Gamzee21 bende 36+1 haftalık oldum bugün kontrole gittim bebeğin kilosu 2. 852 dedi bana çok geldi sanki ama şuan arkadaşların yorumlarını görünce normal geldi bana bende 58 kilo ile başladım şuan 71 kiloyum doğuma kadar ne kadar olacak bakalım
Alpkrkmz Kullanicianne aynen canım ya geçmek bilmiyor. Birde benim bebişin kafa büyük sezaryen olacak bitmiyor geçmiyor günler hamile kalmadan önceki ağrısız zamanlar nasıl birşeydi unuttum. sezaryenden de korkuyorum 🙄 yapacak birşey yok tabi
Kullanicianne Alpkrkmz gercektennn normal hayatima dönmeyi dört gözle bekliyorummmm sanki hayatim bundan sonra hep boyle gecikecekmişss gibii off bilmiyorum yoruldum galiba
Alpkrkmz Kullanicianne az kaldı sabır de geçmiyor biliyorum ama napalım zaman geçiyor da yavaş geçiyor yapacak birşey yok elimiz de olsa keşke
Gizemmali71 34+1 Ken 2,384 kg dı şuan 36 haftaligiz kaç çıkacak merak ediyorum bu zamana kadar 8 kilo aldım
Kullanicianne Gizemmali71 biz bugun gittik kontrole 36+4 haftaligiz 3kilo 50 gram çıktı kilosu artik dogima kadar kac olur bilemedi. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Filizak Gamzee21 35+3 üm hala çalışıyorum 10 kilo aldım şu an bebeğim kaç gram oldu bilmiyorum iki hafta önce 2.200 dü 😊