Beyzanurlina Kızlar dunden beri kızımın hareketleri azaldı oluyo ama cok nadır öncekine göre tepkileri yok hani döndümü acaba aşşa çünkü sag kasıgımda hissediyorum arada karnım yumusamış gibi 27 haftalıgız 🙏🏻
Ati22 Beyzanurlina bende 26 haftaligim benimde belirgin sekilde azaldi doktor bi sıkıntı olmayacağını söyledi.
Tugbayucesoy Beyzanurlina benim bebeğim aşada dedi doktor ve benim de genelde sağ kasığm da hissediyorum belki senin bebeğin de aşağıdadır canım benim 28 haftalık hamileyim
37aysgl Beyzanurlina bizde 26 haftalığız benimde kızımın hareketleri eskiye göre azaldı ama gün içinde hareketlerini hissediyosan korkma canım uyuyolarmış minnoşlarımız😊
Duuyguum Beyzanurlina bende 27+4 üm 27 ye girdim hareketler azaldı hatta düne kadar dürtmesem oynamadı bile bugğn biraz daha hareketli olabiliyor bence canm
Beyzanurlina Ati22 haftaya kontrolum var bı ara sert bi sekılde döndü galıba cok tuaf bı histi ilk defa öle hissettim cok az yani yok gibi nerdeyse
Beyzanurlina Tugbayucesoy bısey sorcam kuzum bazen yatakta sag sola donerken anıden kasıkta agrı giriyomu kitliyo resmen o an seni geçiyo sanıyeler sonra
Tugbayucesoy Beyzanurlina oluyor canım ben bazen donemiyorum bile yatakta eşime tutunarak destek alarak dönüyorum yada yataktan kalkiyorum
Beyzanurlina 37aysgl hissediyorum arada ama işte çok aşırı azaldı o yuzden panik yaptım kuzum duzelır ınsallah 😘
Beyzanurlina Duuyguum karnımınsag tarafunda oynuyodu o anıde dönüş hareketinden sonra nadirleşti işte kuzum dunden beri yok gibi nerdeyse aşşa döndü heralde yerimi geniş bilemedim🤔