Begbek Merhaba arkadaşlar 29+2 gebeyim bugün kontrole gittim doktor bebeğimin haftasından daha ileri olduğunu yani daha iri olduğunu söyledi kilosuna 920 gram dedi ancak internette ve bazı uygulamalarda bu hafta bebeğin ortalama 1150 gram olduğu yazıyor. Hem haftasından ileri gidiyor hem 920 gram 😯 bana biraz az geldi de aynı haftada olan hamişlere bir sorayım dedim sizin bebişler kaç gr 🤭👶🏻
Benimminikim Begbek canım haftasına göre ilerde değil bence kilosu çünkü benim ikiz olmasına rağmen 26.haftada biri 1176gram biri 1114gramdı bana bile haftasıyla ucu ucuna dedi telaşlandırmak istemem tabi 🤷♀️
Ayse_Gul Begbek canım 29. Haftamda 1225 kiloydu bebişim doktor iyi demişti ama yinede başka bi doktora mı görünsen acaba
Beyzanurlina Begbek bizim 25 haftalıkken 850 gram gelişimi ilerde demişti doktor 27 olduk haftaya kontrolumuz var bakalm ama bizimkinin boyu uzunmus galıba onadır heralde miyonsa kilolu olabılır kuşum 😘
Zumram03 Bende dün gittim 29+3 haftalık ve 1417 kilo dedi doktor önde filanda demedi sizin doktorunuz yanlış yönlendirmiş malesef ben ilk kızımı 4020 doğurdum ve o bu haftalarda 1301 girmiş yani bu şekil olmasına rağmen iri demediler
Begbek Bana da bi terslik var gibi gelmişti zaten 920 gr az gelmişti ultrasona giderken 1kilonun üzerinde beklemiştim evet ben bir başka doktora da görüneyim en iyisi sağolun kızçeler🥰🥰