korkmazhll Kızlar benim erken Doğum riksim var serklaj ameliyatı oldum şuan 29+5 haftalık olduk doktorum 32 de ayrıl diyor ben 36 ya kadar idare etsem mi diye düşünüyorum. Sizce ayrılsam mı? Siz ne zaman ayrıldınız?
Zeydo korkmazhll erken doğum riskin varsa geciktirme derim ben. Hem istirahat vermedi mi dr 🙄 ben 22. Haftada serklaj oldum o zaman dan beri yatıyorum sürekli 😪
Kbrgrc korkmazhll ben 12. Haftamda serklaj oldum o günden beri raporluyum. 🤷🏻♀️ 32. Haftamda da doğum iznine ayrıldım. Sonra üzülmektense de doğum iznine ayrılmanı öneririm canım
Arendeniz korkmazhll Ben 32. Haftamda ayrışmıştım çünkü sonra hem ağırlaşıyorsun hem de bi günün bir gününü tutmuyor garip bir yorgunluk çöküyor insanın üstüne. En azından ben de öyle olmuştu son 3-4 hafta gerçekten insan hamile olduğunu daha iyi anlıyor 😁
Sweetblonde88 korkmazhll dogumdan sonra işe geri dönecekseniz idare edin derim. Ben ayakta çalıştığım için 4 gözle 32. Haftayı bekliyorum valla.
korkmazhll Zeydo bende 20 de oldum rapor verdi bu hafta başladım işe korkuyorum çok ama Doğumdan sonra da bebekle vakit geçirmek için izin kalsın istiyorum çok kararsızım 😞
Zeydo korkmazhll riske atma canım kendini bende bu durumdan dolayı çok üzülüyorum ama keşke demektense rapor almak daha sağlıklı
korkmazhll Sweetblonde88 çağrı merkezindeyim randevu sistemi hep oturuyorum ama çok çok strestli dayanılmıyor 😞
korkmazhll Sweetblonde88 çağrı merkezindeyim randevu sistemi hep oturuyorum ama çok çok strestli dayanılmıyor 😞