minik_fasulyem_ 2 gün önce ürün geldi gerçekten hem zaman dan tasarruf hemde acısız agrısız bir ürün gögus ucu olmayanlarada kesınnnn tavsiyem gögus ucum şekillendi biberonun uc plastik kısmı gibi şekil aldı bebegimin tam agzına yerleşiyor sormak istediğiniz varsa cevaplarım
Mutlu_E minik_fasulyem_ bende aldım alan arkadaşımda kullanıyor gerçekten çok memnun bende nasip olursa doğumdan sonra kullanmaya başlıyacam 🙈
duygusm minik_fasulyem_ Kullanımı pratik mi peki? Ben çalıştığım için ileride iş yerinde muhtemelen pompa kullanmam gerekecek ve bunun için çok vakit ayıramayacağım. O yüzden manuel mi yoksa otomatik mi arada kalıyorum 😊 tecrübesizlik 🤷🏻♀️
minik_fasulyem_ Nur___ inanılmaz rahat canım elinle sagmaya gerek yok takıyorsun kendine kendine sagıyor şuan kucagımda oglum bir gögsumde mochi cevap yazabiliyorum makina gibi sesi yok ellerinizi meşgul etmiyor hiç acısı yok
minik_fasulyem_ duygusm geldiği gün 70 CC sagdım 45 50 dk da ama benim su içme sıkıntım var suyumu içsem daha çok sutum olacak iş tutarken bile takıp işinizi yapabilirsiniz ev için söylüyorum bunu
Nur___ minik_fasulyem_ ya youtube dan videosunu izledim, süper bişey kesinlikle alınmalı, hatta dediğin gibi birini bebek çekerken,diğerini de mochi çeker çok mantıklı, boşa gitmez hem, bide gögüs ucu yarası da yapıyormuş baya iyi 🌺
minik_fasulyem_ Selay netteki yorumlara güvenemedim ama oglum için verdıgım para feda olsun dedim aldım iyikide almışım birini emiyor diğerini sagıyorum aglarsa sagdıhımı verıyrm
Helens Ben de dün instagramda rastladım baya güzel yorumlar vardı ilerleyen zamanlarda ben de alavağım
minik_fasulyem_ Ilbilge gerçekten mi kullanım şeklini yanlış mı yaptınız acaba bn elimle sıkıyorum çıkmıyor pompa da akıyor
Ilbilge minik_fasulyem_ hiç anlamadım aynı şehirde değiliz zaten ama kullanamadığını sağmadığını söyledi
dvran22 Canım manual mi oluyor ayrıca foto atma gibi durumun var mi Bende birçok kişinin memnun kaldığını gördüm ama 230 tl den aşağı bi fiyat görmedim, siz 100 tl diyince hem kullanışlı hemde fiyat konusunda uçuk olmadığı için merak ettim hangi ürün olduğunu .
minik_fasulyem_ dvran22 manuel vakumu ayarlayınca gögsune yapışıyor ondan sonra müdahale gerektirmiyor kendi kendine sagıyor bnde fiyatını uygun buldum ve elektronik olanlardan yarı yarıya memnuniyet ve olumsuz düşünceler vardı o yüzden denemek istedim resmi için sizden maşallah istyrm nazardan çok korkarım bnce sizde alın deneyin https://eksiup.com/p/r6117010hoqm ☺️
dvran22 minik_fasulyem_ canım maşaallah diyim herşeyden önce ama bi süt ne kadar olur bilmediğim için nazar değdirmem 😄😄bi de ben makinenin ucunu merak etmiştim hakkını helal et vallahi ..Rabbim sütüne bolluk katsin Bizim de doğum yakın acaba alsam mi diye düşünüyorm çünkü o kadar gereksiz şeylere tonla para veriyoruz en azından bu her zaman kullanılır ve 100 tl bu ürün için hiçbir şey
eglhnztrk minik_fasulyem_ canım merhaba. Eltim aldı bir hafta önce hiç memnun kalmadı. 3 aylık oğlu var acaba geç mi kaldı almak için? Herkes cok övüyor fakat eltimden süt akmıyo mochi ile. Cok uzun sürüyo azıcık dolması diyor. Bende 20 haftalık hamileyim kısmetse almayı düşünüyordum. Eltim cok kafamı karıstırdı😃
minik_fasulyem_ eglhnztrk canım gögsu tıkanmış olabilir mastit olmuştur onu sagıp tıkanıklığı açıp kullanması gerekti biz daha yeni oldugumuz için ve ben sürekli göguslrrıme duşta sıcak suyun altında masaj yapıyorm
minik_fasulyem_ LeylaCan hayır öyle bişey yok iki şekilde de denedim emerken vücut biraz daha fazla sut salgılıyor onu kastediyor lar