Mucize_Bayb Kızlar merhaba bebeğinizin en erken cinsiyetini ne zaman öğrendiniz cevap verirseniz sevinirim😘🤗
elifnurdeniz Mucize_Bayb 16. hafta kesin diyorlar ama daha erken öğrenenlerde var ben 13+3 günlük hamileyim haftaya cinsiyet için gitmeyi düşünüyorum, biraz bebeğe bağlı kendini gösterirse erken belli oluyormuş :)
Superfreshlerim Mucize_Bayb 11. Haftada öğrendim, gittiğiniz hastanedeki usg kalitesi de çok önemli bence, biz 11 de öğrendik sonrasında değişmedi, bir kez başka bir hastaneye gittik değil cinsiyet 15 haftalık bebeği zor gördük🙈
aksu5334 13+3 bugün devlete doktora gittim inceledi inceledi ama bilerek söylemedi resmen “aaa dur bakalım daha çok küçük hemen girme o konulara sonra hayal kırıklığı olmasın” dedi uyuz oldum😡 kız erkek fark var diye düşündüğümü sandı sanırım
Tnbarz Mucize_Bayb ben 13+4 te ögrendim ama ultrasona göre 14+3 tü canım aslında 12. Haftada görüyorlar ama bazı doktorlar söylemiyor emin olmak için kesin gördüğü halde. Bile %10 yanılma payı bıraktı doktorum ☺️
Leyla9292 Mucize_Bayb en erken özelde söyler tabi oda bir ihtimal doktor iyi olmalı cihaz iyi olmalı bebeğin pozisyonu 11 haftada bile tahmin yürüten var?ben 13haftalık öğrendim.